Katılıyorum. Benim de en sevdiğim serilerden.
@Akahige haklı, okuma niyetim var ama henüz okumadım. 2022’de kesin okurum ama.
Durduğun kabahat.
Katılıyorum. Benim de en sevdiğim serilerden.
@Akahige haklı, okuma niyetim var ama henüz okumadım. 2022’de kesin okurum ama.
Durduğun kabahat.
Geçen ay Demon’s Souls’u bitirince yeni yıl için benzer atmosferi devam ettirecek bir seri arıyordum ben de. Bir kısım direkt olarak Malazan Book of the Fallen öneriyor ama bu mesaj üzerine araştırıp Joe Abercrombie’nin souls/borne hayranı olduğunu görünce (Dark Souls, Dark Souls 2, Dark Souls 3, Bloodborne) aklım buraya doğru kaydı evet.
Bıçağın Kendisi siparişini de verdim gitti.
2022’de Ne Okuyacağız - Hürriyet Kitap Sanat
Stephen King’in Billy Summers çevirisi ve Azrail Koşuyor’un yeni baskısı yapılacakmış.
Yordam 2022 programı. Diğer yayınevleride açıklasa böyle çok iyi olurdu.
Buharin’in “abecesi” geliyormuş. Sanırsam yine Stalincilerle Yordam arasında tartışma çıkacak.
Kurgu yok mu yahu?
Programda gözükmüyor. Bence sen Zola bekliyorsun.
Kurguları Yordam edebiyata sorayım, belki onunda yayın programı bellidir.
Umarım Mieville’ler düzenleme olduğu için burada yoktur. Artık en azından Perdido gelsin yahu.
Şehir ve Şehir düzenlemesi bitti yayınevine verildi diye hatırlıyorum. Başka biten oldu mu @mit 'e sorabiliriz Twitter’dan.
YKY yeni yıl planını yayınladı mı? Geçen sene basacağı dedikleri çizgi romanların çoğunu basmadılar.
Faust’ u alacak olan arkadaş var mı ? Tahlilin iç sayfaları paylaşıldı mı ben bulamadım da ?
İkisini de almak istiyorum ama fiyatına göre sadece Faust’u da alabilirim. Herhangi bir içerik paylaşılmadı.
Zola’nın Rougon serisinden en az 4 kitap bekliyorum bu sene. Bu sene hedefim haftada 2 edebiyat kitabı. Bunun en az 30’u Yordam Devrimci Klasiklerden olacak.
Son kampanyadan ben de 9-10 adet Yordam edebiyat kitaplarından aldım. Yeni senede okuyacağım.
Muhtemelen biliyorsunuzdur Yar yayınları da uzun yıllar sonra hem bazı baskılarını yeniledi hem de yeni kitaplar bastı bu sene.
B. Traven’i aldım. Gerçi bende varmış başka bir adla Habora Yayınları baskısı ama olsun. Austriaslar da vardı Yordamdan, bir daha aldım. İyi yıllar, iyi okumalar.
YKY 2022 programını paylaştı mı?
Bildiğim ve gördüğüm kadarıyla henüz 2022 yayın programı paylaşmadılar.
Hürriyet kitap sanat ekinde 2021’de şu kadar kitap yayınladık diye bir ilanları var.
Karanlıkta 33 Yazar kitabında yer alan öykü geliyor o zaman. Maymun Pençesi de basıldı. Böyle böyle bu kitabı tamamlayacağız.