2-3 yıldır hazır olan iki kitabından birisi “Kendi Hayatında Ölme Vakti” ocak’ta geliyor.
Bu kez bildiğiniz Mehmet Eroğlu kitaplarından olacak demişti.
Ayrıca bir de bilimkurgu kitabı var yayınlanmayı bekleyen “Ruhun Parmak İzi”, şubat ayında bu kitap için hazır demişti. Bu kitap ne zaman çıkacak bilmiyorum.
Kadim Kanunlar zaten orijinal kapaklarla değil kendi tasarladıkları kapaklarla çıkıyor. @Bunn-Y neden Bıçağın Kendisi ve Güz Cumhuriyeti için birinci baskı olarak bandrol alınmış, bir açıklama yapabilir misiniz?
9,75 Santimetrekare ile tanışmıştım yazarla. Hatta filme uyarlanacaktı ama vizyona girdi mi hiç takip edemedim. Daha sonra Fay Kırığı Üçlemesi’ni okumuştum. Sunduğu ülke panaroması çok hoşuma gitmişti. Umarım bir gün tanışırım derken sanırım 2017 yada 2018 idi İzmir kitap fuarında sakin bir imza etkinliğinde karşılaşmıştık. Bir süredir diğer kitaplarını inceleyip okumak istiyordum ama şu an mevcut fiyatları bile yüksek geldi.
Ayrıca bazı kitaplarının özetlerine baktığımda yoğun aşk kokusu alıyorum ve uzaklaşıyorum.
Yaşamı anlatırken aşk olmadan eksik kalıyor. O kadar yoğun aşk anlatımı yok kitaplarında.
9.75 film bitti ama gösterim oldu mu bilmiyorum. Bence Kusma Kulübü öncesi kitapları çok daha iyi.
Benim ilk okuduğum kitabı 2002-2003 gibi Zamanın Manzarası kitabıydı. Bence Geç Kalmış Ölü, Adını Unutan Adam, Zamanın Manzarası, Issızlığın Ortası, Yarım Kalan Yürüyüş en iyi kitapları.
Ocak ayında çıkacak kitabı içinde bunlara yakın bildiğimiz, sevdiğimiz Mehmet Eroğlu tarzı olacağı söyleniyor.
Alper Bey, İthaki Katilbot Günlüklerini bize 4 kitap kutulu set olarak sattı
Kızmayayım diyorum ama Agape gibi bende soruyorum. Ne olacak bu kutular, 5.6. kitabı nereye koyacağız, bize kutu satacaklar mı? Keşke hayattaki en büyük derdimiz bu olsa
İşin şakası bir yana, İthaki’nin bastığı serilere devam etmesini takdir ediyor ve beğeniyorum. Dilerim emeklerinin karşılıklarını bol bol alırlar.
Martı Yayınları Mary E. Pearson’ın bu kitabına ait hakları almış ama Nemesis’te de bir serisi var ve üçlemenin son kitabını 4 yıldır çıkarmadılar. Keşke Martı’nın basma imkanı olsa…