Yeni Çıkan Kitaplar - En Yeni Kitap Haberleri

2-3 yıldır hazır olan iki kitabından birisi “Kendi Hayatında Ölme Vakti” ocak’ta geliyor.

Bu kez bildiğiniz Mehmet Eroğlu kitaplarından olacak demişti.

Ayrıca bir de bilimkurgu kitabı var yayınlanmayı bekleyen “Ruhun Parmak İzi”, şubat ayında bu kitap için hazır demişti. Bu kitap ne zaman çıkacak bilmiyorum.

1 Beğeni

Kadim Kanunlar zaten orijinal kapaklarla değil kendi tasarladıkları kapaklarla çıkıyor.
@Bunn-Y neden Bıçağın Kendisi ve Güz Cumhuriyeti için birinci baskı olarak bandrol alınmış, bir açıklama yapabilir misiniz?

1 Beğeni

Bence %100 az, %500 yapsınlar.

6 Beğeni

9,75 Santimetrekare ile tanışmıştım yazarla. Hatta filme uyarlanacaktı ama vizyona girdi mi hiç takip edemedim. Daha sonra Fay Kırığı Üçlemesi’ni okumuştum. Sunduğu ülke panaroması çok hoşuma gitmişti. Umarım bir gün tanışırım derken sanırım 2017 yada 2018 idi İzmir kitap fuarında sakin bir imza etkinliğinde karşılaşmıştık. Bir süredir diğer kitaplarını inceleyip okumak istiyordum ama şu an mevcut fiyatları bile yüksek geldi.
Ayrıca bazı kitaplarının özetlerine baktığımda yoğun aşk kokusu alıyorum ve uzaklaşıyorum. :slight_smile:

1 Beğeni

Yaşamı anlatırken aşk olmadan eksik kalıyor. :slight_smile: O kadar yoğun aşk anlatımı yok kitaplarında.

9.75 film bitti ama gösterim oldu mu bilmiyorum. Bence Kusma Kulübü öncesi kitapları çok daha iyi.

Benim ilk okuduğum kitabı 2002-2003 gibi Zamanın Manzarası kitabıydı. Bence Geç Kalmış Ölü, Adını Unutan Adam, Zamanın Manzarası, Issızlığın Ortası, Yarım Kalan Yürüyüş en iyi kitapları.

Ocak ayında çıkacak kitabı içinde bunlara yakın bildiğimiz, sevdiğimiz Mehmet Eroğlu tarzı olacağı söyleniyor.

1 Beğeni

The Lives Of Saints sonunda gelecek demek :dancer:.

1 Beğeni

İletişim çoktan zam yapmıştı yüzde 25, dahası da varsa öh diyorum.

Bu HoD nedir acaba? Dizi ile bağlantısı var mı bağımsız bir kitap mı?

Sanırım birbirlerinden bağımsız ikisi ama kitap için “Game of Thrones ve Eragon karışımı” diye yorumda bulunulmuş.

1 Beğeni

Çok teşekkürler Alper dostum. Bu kitapları not ettim. İlk yöneleceğim bunlar olacak.

1 Beğeni

Alper Bey, İthaki Katilbot Günlüklerini bize 4 kitap kutulu set olarak sattı :slight_smile:
Kızmayayım diyorum ama Agape gibi bende soruyorum. Ne olacak bu kutular, 5.6. kitabı nereye koyacağız, bize kutu satacaklar mı? Keşke hayattaki en büyük derdimiz bu olsa :smiley:
İşin şakası bir yana, İthaki’nin bastığı serilere devam etmesini takdir ediyor ve beğeniyorum. Dilerim emeklerinin karşılıklarını bol bol alırlar.

1 Beğeni

Varmış abi işte. Emin adımlarla İmge’ye doğru yol alıyorlar.

İthaki ve kutu meselesi biraz can sıkıcı. Kitapları çıktıkça alan okur cezalandırılmış gibi oluyor.

Pegasus kutuları ayrıca satıyor, ithaki de böyle yapsa iyi olurdu.

Kitaplıkta yer kalmayınca kutulu kitaplar iyi oluyor. Ben kutulu kitapları kitaplığın üzerine tozlanma endişesi olmadan istifliyorum. :slight_smile:

4 Beğeni

En iyi tozlanmaya karşı kitaplık sanırım kapaklı camlı kitaplık. Konusu açılmışken Ikea Billy harici öneri var mıdır?

1 Beğeni

şurada konuşuldu yanlış hatırlamıyorsam Kitaplık Meseleleri Tartışmaları (Büyük Kitaplık Tavsiyesi)

1 Beğeni

Teşekkür ederim hocam baktım. Şuna bayıldım @Leingrad dostum paylaşmış.

20 Beğeni

Yok be hocam sanmam. Kan Yemini’ne ciltli yapmadan üçüncü Kitaba yapmazlar.

1 Beğeni

Abi hiç düşünme çok tatlı, Netflix dizisi tadında çok güzel bir seri.

14 adet gönderi şu konuya taşındı: Kitap Fiyatlarındaki Aşırı Yükseliş

Martı Yayınları Mary E. Pearson’ın bu kitabına ait hakları almış ama Nemesis’te de bir serisi var ve üçlemenin son kitabını 4 yıldır çıkarmadılar. Keşke Martı’nın basma imkanı olsa…

1 Beğeni