Yeni Çıkan Kitaplar - En Yeni Kitap Haberleri

Sadece Zola değil. Listede göremeyince telaşlandım :relaxed:

1 Beğeni

Teşekkürler, alırsanız kitabı satın alanlarda görürüz yorumu artık :slight_smile:

1 Beğeni

dfgdfgdfg
Senenin ilk şoku. :slightly_smiling_face:
En azından benim için… Bu kadar yüksek beklememiştim, belki de normaldir. :sweat_smile:

15 Beğeni

Hiç merak etmediğim için şu an aşırı mutluyum.

Teşekkürler Goethe, sayende yeni yılın ilk mutluluğunu yaşadım. :slight_smile:

6 Beğeni

Geçmiş olsun mükemmel şok :smiley:

Not: Fiyatlandırma sayfa sayılarından tamamen bağımsız olmuş Senail Bey hayli para almışa benziyor :slight_smile:

2 Beğeni

@isos81 @SMTZHR
En azından Doğu Batı Yayınları’nın baskısı beğeniliyor. :joy:

4 Beğeni

Kesinlikle özel baskıya falan gerek yok :smiley:

Belki Doğu Batı baskı Faust alıp indirimde yakalayıp tahlili alınabilir.

2 Beğeni

Ben almam gibi ama büyük konuşmamak lazım :slight_smile:

Şimdilik dursun.

3 Beğeni

Makul bir fiyat olsa almayı düşünüyordum ama 245 lira edeceğini düşünmüyorum :grin: DoğuBatı versiyonuyla ilgili olumlu yorumlar çok, muhtemelen o versiyonu alacağım :blush:

3 Beğeni

Ötüken’in Faust baskısı nerede kaldı diye sormak için foruma girmiştim ki çıktığı haberini gördüm.Tam sevincin doruğunda iken fiyatı görüp derin bir hayal kırıklığı yaşadım…

150’den fazla olmamalıydı yahu, en azından bir süre %50 indirim bekleyeceğim kesinleşti…:pensive:

8 Beğeni

Ben nerdeyse 2 senedir ötüken’in faust baskısını bekliyorum. Çıkıyor fiyatı 350TL. Bu olacak iş değil.

Eyvallah süper hiper mega cafcaflı baskılar yapıp isterse 5000TL fiyat koysunlar kesinlikle karşı değilim hatta prestij baskıları desteklerim ama şunun hiçbir özelliği olmayan düz bildiğimiz karton kapaklı baskısını da yapın kardeşim ya. Parası olan istiyorsa gidip 5000tl lik baskıyı alsın hiç bir problem yok ama sade metni okumak isteyen de karton kapaklı baskısına erişebilsin.

Yarın bir mail atıp soracağım.

22 Beğeni

Bu kitabı alabilmek için ruhumu şeytana mı satmam lazım şimdi?

26 Beğeni

Güle güle Ötüken. Normalde böyle dilekler dilemem ama umarım 2. baskıyı göremez şu kitap. Onca zamandır heyecanla bekliyoruz be.

18 Beğeni

Faust için Ötüken’in belirlediği etiket fiyatı kabaca 27 dolara tekabül ediyor, indirimli satışlarla 19 dolara kadar düşüyor. Yurtdışındaki hardcover edisyonlarının fiyatlarını incelerseniz gayet uygun bi fiyat belirlediklerini görebilirsiniz. Doların 13 lira olmasının sorumlusu Ötüken ise diyecek bir şeyim yok tabi ki.

1 Beğeni

Kapağı niye harry potter fontu ile yazdılar ki

2 Beğeni

Merhaba bu kıyaslamayı yaparsak ülkemizde kitap okuyamayız. Kitabın fiyatını dolara çevirip, yurtdışında bu dolar tutarında satılır demek bizim gerçeklerimizle uyuşmuyor.

Destanlar Çağı - İngilizce fiyat 6.68 Dolar Türkçe Fiyat 24 TL

https://www.amazon.com/gp/aw/d/1101965355/ref=tmm_pap_swatch_0?ie=UTF8&qid=&sr=

14 Beğeni

Kesinlikle, bir de birim olarak değerlendirmek gerekiyor. Sende kitap 250 birim, ortalama maaşın 1/20 si ediyor. Avrupa’da bu orana göre, Charles Dickens ilk baskı alıyorsun.

12 Beğeni

Aslında olay yayıncının o fiyatı koysa bile ürünü satabilmesi daha korkunç manzaralarda gördük özel basımlarla ilgili mesela - https://www.sozcu.com.tr/2019/gundem/mustafa-kemal-izdihami-telefonlar-ve-site-kilitlendi-3232457/ - talep olduğu sürece üretici istediği fiyatı koyabiliyor. Yeter ki alan olsun…

1 Beğeni

Korku öyküleri Hüseyin Aksakal çevirisiyle ilk olarak basıldı zaten.

Tam olarak aynı sırayla aynı hikayeler mi onu ancak kitap çıktıktan sonra bakabiliriz.

8 Beğeni

7 Beğeni