Yeni Çıkan Kitaplar - En Yeni Kitap Haberleri

Aynen gerçek. Ancak mağaza satış fiyatı o. İnternette muhtemelen %35 indirimli olur. Tahmini 45 TL civarı olur

2 Beğeni

Philip K. Dick bekleyenler sonunda yeni kitap geldi. Bu aralar birde Lem çıkarsalar çok iyi olacak.

25 Beğeni

Ubik sonunda geliyor demek.

3 Beğeni

İşin mutfağına girince, bir kitabın basılmasını etkileyen o kadar çok şey görüyorsunuz ki… Ben bazen bu kadar kitap çıkabildiğine bile hayret ediyorum. :slight_smile:
Üst üste iki Verne yayımlayışımızın üzerinden çok geçmedi, yine de bunu iletirim.
Ama Üç Silahşor konusunda bir fikrim yok ne yazık ki. Böyle konularda bilgi@iskultur.com.tr / info@iskultur.com.tr adreslerine mail atmak daha etkili sonuç verebilir.

10 Beğeni

Can Yayınları Klasikler Serisi yenisi

4 Beğeni

Cepheden savaş açtığı Ayn Rand için yazdığı tweetler sonrası “kafaya almıyorsa” yeni kitabı geliyor. :slight_smile:

Belki tez çalışması olabilir.

5 Beğeni

Kronik Kitap yenileri

5 Beğeni
18 Beğeni

Maşallah fiyatlar çok iyi yine. Bir önceki robot 45 lira, yeni robot 75 lira.
Robotu direk alırız bu paraya.

13 Beğeni

Bu Firefly dizisinin mi kitabı yoksa aynı adlı farklı bir seri falan mı?

2 Beğeni

Etiket ucuz diye söylemiyorum ama bir önceki kitap 256 sayfa bu 520 :slight_smile:

5 Beğeni

“Özlenen uzay westerni Firefly evreninde geçen, dizinin yaratıcısı Joss Whedon’ın danışman editörü olduğu bir roman!” Aynı evrende geçen farklı bir hikaye.

3 Beğeni

Evet ben de yazdıktan sonra farkettim sayfa sayısını. :frowning: Yine de sadece sayfa sayısından direkt 2 ye katlaması ne bileyim.

3 Beğeni

Ben de fiyatın uygun olduğunu düşünmüyorum zaten. Hele son dönemde ki kalitesiz baskılar için çok fazla ama gerçeğimiz bu artık. Dolar 7’ye düşsede bu fiyatlar yapıştı. :slight_smile:

3 Beğeni

O değil de bazlamaya gelen zamlar ve küçülen gramajlar beni daha çok kızdırıyor. :slight_smile:

6 Beğeni

Bazlama kırmızı çizgimiz. Tereyağ fiyatıda uçtu zaten süremiyoruz artık içine. :slight_smile:

3 Beğeni

Liste Fiyatları:

11 Beğeni

Sayfa sayılarına göre fiyatlar yüksek gibi :frowning:

3 Beğeni

:slight_smile:

Artık her şekilde fiyatlar yüksek. Buradan daha aşağı inmez gibi.

2 Beğeni

Cadının Yüreği ilgimi çekti. İskandinav mitolojisinde sevilmeyen bir karaktere odaklanması hoş olmuş. Kirke’yi de kimse sevmiyordu Yunan mitolojisinde. Ben, Kirke gibi güzeldir umarım. Mutlaka almalıyım :sweat_smile:

3 Beğeni