Yeni Çıkan Kitaplar - En Yeni Kitap Haberleri

Robot serisi 3.kitabı %33 indirimle 50 TL’ye satışa sunulmuş. Yayınevleri büyük ihtimal ayakta kalamayacaklar.

1 Beğeni

Doğru söylüyorsunuz meşakkatli bir iş. Hele şu ekonomide bana kalırsa kitap basılabilmesi bile başlı başına bir mucize :roll_eyes:

2022’ye girdik artık ben onu geçen sene çıktı diye sayarım :grin: Ayrıca çok teşekkür ederim ilginiz ve yardımınız için :relaxed:

Üç Silahşor’u boş bir anımda dediğiniz gibi mail atayım umarım oradan cevap yazarlar. Bir şansımı denerim bakalım. Tekrar teşekkürler :slightly_smiling_face:

2 Beğeni

https://www.istanbulkitapcisi.com/kitap/yemek-hirsizi-kitabi-andrea-camilleri

3 Beğeni

Mylos Kitap, Andrea Camilleri’nin kitaplarını gayet hızlı basıyor, bravo.

2 Beğeni

Doktora tezi Milor’un.

1 Beğeni

İthaki Firefly dan vurmayaydı iyiydi ya, şimdi alsam bir dert almasam bir dert :roll_eyes:. Diziyi sevgiyle anıyorduk ama bu kitaplar baya baya evreni genişletmek için yeni yazılmış gibi. Bu kitap 2018 de yazılmış. Toplam 5 kitap yazdırmışlar, 6. sı da yolda gördüğüm kadarıyla.

Hani bir de devamı gelir mi, ileride yarım kalır mı gibi soru işaretleri de var kafamda ister istemez :grinning_face_with_smiling_eyes: . Şimdilik güzel bir indirim denk gelirse listesine alayım bari.

2 Beğeni

Yarım kalmaz ama çıkma aralıkları uzun olabilir.

2 Beğeni

Çizgi romanları da var Boom!Studios’un bastığı.

1 Beğeni

Aklıma gelmişken size küçük bir bilgi vereyim.İtalya’da polisiye-gerilim türü kitaplara ‘ıl libro giallo’ deniliyor yani ‘Sarı Kitap’ çünkü zamanında çok eskiden bir yayınevi bu türü hep bu renk ciltlerle çıkarmış ve adı böyle kalmış. Bu arada yazarın adının kadın ismi olup erkek çıkması ayrı şaşırttı beni.

5 Beğeni

İş Bankası ciltlilerin fiyatları iyice gözümü korkutuyor, tekrar zam gelir diye çekiniyorum…Karton kapak ile aradaki makas zaten çok açıldı, ciltliler için 25₺ ve civarı ideal geliyordu ama 25₺’ye aldığım kitap 37.50₺’ye çıkınca tüm cazibesini yitirmeye başladı… :face_with_head_bandage:

2 Beğeni

YAKINDA

22 Beğeni

Aaa ne güzel, geliverdi. Demek ki beklememek lazımmış. :smile: Bekleyince yaşlanıyor insan.

Bu arada bu baskıyı da alınca, 4 kitapta 3 farklı tasarım olmuş olacak. İlk ikisi büyük baskı, üçüncü kitap ufak tek cilt, 4. kitap yine ufak ama iki cilt.

Beş benzemezler rafı.

16 Beğeni

Akılçelen’de son dönemde bariz bir hızlanma var. Tepkiler de etkili oldu sanırım. :slight_smile:

İlk kitap hariç ikiye böldüler sanırım seriyi ama ben büyükleri tutmak istiyorum. Aynen beş benzemez devam edeceğiz bu seride. :confused:

Akılçelen bugünleri 3 yıl önceden görmüş. Kitapların arkasına “Yerli Üretim” yazdı, zam yaptı ve gramajları küçülttü. :slight_smile:

7 Beğeni

Açıkhava kitapları amazon dışında alfakitap.com dahil genel dağıtım ve satışa açılmış. Bu ay 8 kitap daha gelecekti.

2 Beğeni

Yanlışlıkla kitabın adını çevirmişler.

Bunu yapmasam olmazdı. :joy:

5 Beğeni

Bu çok iyi oldu, Sissoylu’dan sonra fazla beklemeden Fırtına’ya geçeceğim.

1 Beğeni

35 Beğeni

8 kitap hangileri olduğu belli mi acaba?

1 Beğeni

Yazar - kitap isimleri sormamıştım onlarda paylaşmadı galiba. En son 10-15 gün önce 7-8 kitap için matbaada demişlerdi.

Alfa’nın matbaasında çok sıra var galiba. Geçenlerde bir kitap sorduğumda matbaaya verdik şubat gibi gelecek demişlerdi.

2 Beğeni