Yeni Çıkan Kitaplar - En Yeni Kitap Haberleri

Yazar - kitap isimleri sormamıştım onlarda paylaşmadı galiba. En son 10-15 gün önce 7-8 kitap için matbaada demişlerdi.

Alfa’nın matbaasında çok sıra var galiba. Geçenlerde bir kitap sorduğumda matbaaya verdik şubat gibi gelecek demişlerdi.

2 Beğeni

Tevfik Fikret Delta basımı çıkmış

3 Beğeni
5 Beğeni
6 Beğeni
12 Beğeni

Şunu bırakalım Varan da olsun. :slight_smile:

18 Beğeni

Tanesi minimum 150-200 TL arası olur. 5 kitap 1000 TL. Egonomimiz rekora koşuyor.

15 Beğeni

Mithat Cemal Kuntay - Üç İstanbul

8 Beğeni

Çok güzel bir haber. Evliya Çelebi Seyahatnamesi’nden sonra bu. YKY’den başka yayınevlerine giden kitaplar malesef pişmanlık… Bedenin Tarihi’nde yaşadık. Mecbur alıp bir kez daha yaşayacağız😀

3 Beğeni

Ben çok eskiden okumuştum. Belki bekleyeni vardır. İlk 3 kitap dahil basılacakmış. Biraz fazla +18 ama iyi bir seriydi. :slight_smile:

4 Beğeni

En son Buz’u okumuştum serinin son kitabı çıkana kadar kalanlarını da okuyayım bari :sweat_smile:

Geliyor.

1 Beğeni

Twitter kullanmıyorum, biri Mustafa Küpüşoğlu’na diğer Robin Hobb kitaplarını sorabilir mi? Sıradaki üçleme Liveship Traders.

2 Beğeni

Bahsedilen kitap şu;

Uzun zamandır baskısı olmadığı için fahiş fiyatlara satılan, alanında önemli bir kitap.

4 Beğeni

Karton ve ciltli arasında 3 kat fark pek makul ve mantıklı gelmiyor… :frowning_face_with_open_mouth:

3 Beğeni

İş bankası değil hocam turkuvaz kitap bahsettiğiniz kitap

2 Beğeni

Haklısınız karışıklık olmuş. :raised_hands:

2 Beğeni

Kitaplar harika ama umarım fiyat da uygun olur. Eco’nun ciltli tarih serisi 200 civarı, bunlar 2. hamur olacak bence 150-170 arası olur. %40 üzeri indirimle toplam 500 TL altı olur bize gelişi.

11 Beğeni

Laputa eşin dostun fotoşop bilen küçük çocuğunu bırakıp bir kapak tasarımcısını işe aldığı gün, Türk Yayıncılığı olarak çok önemli bir eşiği aşmış olacağız…

24 Beğeni