Yeni Çıkan Kitaplar - En Yeni Kitap Haberleri

Sanırım idefix alışveriş yapan müşterilerine kod veriyor. Bu ay yaptığım alışveriş sonrasında Şubat ayı için geçerli 150tl üzerine 20tl indirim kupon kodunu mail ile gönderdiler.

Bir sonraki ay için veriyorlar kod ama tekrar zam yemeden 5 cilt seti almak için geçen ay verilen 40+40 gibi bir kod lazım. 20 lira indirim 400 lira civarı alışverişte az kaçar. :slight_smile:

“Zamanın Daha Kısa Tarihi” kitabını da Alfa basmış ve “Zamanın Kısa Tarihi” ciltli yeni baskıları yapılmış.

Opera Anlık Görüntü_2022-01-18_130947_www.basaridagitim.com

Alfa’dan galiba şu kitap geliyor.

MATEMATİK ANSİKLOPEDİSİ (KARTON KAPAK) DAVİD JOHN DARLİNG MEHMET KUR 1 ALFA
MATEMATİK ANSİKLOPEDİSİ (CİLTLİ) DAVİD JOHN DARLİNG MEHMET KUR 1 ALFA

518wR0zatHS.SX383_BO1,204,203,200

5 Beğeni

Fırtınası da bir Ankara değildir :joy: Şaka bir yana her yer bu hafta aşırı soğuk hocam. Sanırım bir de sen inşaat alanında daha açık bir ortamda çalışıyorsun, çok hissedersin fırtınasını, soğuğunu zor iş. Kolay gelsin :slightly_smiling_face:

3 Beğeni

Bu seri kaçıncı kitapta bitecek biliyor musunuz?! Almak istediğim setlerden birisi…

1 Beğeni

10 kitaplık bir seri.

EU_voGUWoAAKToC

13 Beğeni

Arkadaşlar Malazan’ın ciltlisinin çıkıp çıkmayacağı hakkında bir gelişme oldu mu?

Şimdilik ciltli çıkacağına dair herhangi bir bilgi yok. Son saniyede editörler fikir değiştirmezse (Bkz: Poppy War), ciltli gelmeyecek.

2 Beğeni

Bu bence satış rakamlarıyla alakalı. Kitap patlayınca ciltlisinin çıkmasını ben normal buluyorum. Tutulan kitapların çoğunun birkaç çeşit baskısı yapılıyor.

Benim için de sonradan çıkmasının hiçbir sakıncası yok. Umarım ciltli de çıkar. Hatta senin farklı şömiz fikrin de harika olurdu.

Bir süredir İdefix kodları çalışmıyor. Artı, %40-45 indirim de epeydir yapılmıyor. Çalışan genel indirim kodları var mı şu anda?

1 Beğeni
12 Beğeni

Bulursam paylaşırım.

2 Beğeni

İndirime yetişirse güzel olur.

2 Beğeni

Aha, Rhulad reyis mi o resimdeki? Yoksa 5. (ya da 7.?) kitabın kapağı Rhulad mı olmuş?

3 Beğeni

Görsel bu ama öylesine seçilmiş de olabilir.

9 Beğeni

Sosyal medyada kullandığım görseller birazcık serideki karakterleri öne çıkarmak, heyecan yaratmak için. Bunların kapaklarla bir alakası yok. :blush:

21 Beğeni

Evet hocam o karakter ama tanıtım amaçlıdır, kapakla ilgisi olmaz diye düşünüyorum.

Heh, tahmin etmiştim.

Hocam şuna yanıt ver diyeceğim, sen de “ben de bilmiyorum” diyeceksin ama şansımı deneyeyim: Kapaklar özgün mü yoksa telifli mi?

2 Beğeni

Özgün kapaklar da telifli oluyor. Sonuçta çalışmayı yapan kişiye ödeme yapılıyor. Bahsetmek istediğin bu değil ama sanki kendi çizerlerimiz bedavaya yapıyormuş gibi olmuş. Ondan belirtmek istedim. :slight_smile:

3 Beğeni

“Bir eşi benzeri bulunmayan, her sayfasıyla sizi geniş dünyanın derinliklerine sürükleyecek epik Malazan serisinin ilk kitabı için SON 2 GÜN!”

Hiç bir fikrim olmadığı için soruyorum.

Zaman Çarkı içinde baya birşeyler yazıldı yukarıdakı gibi, Malazan ı zaman çarkı ile kıyasladığınız da yorumunuz ne olur?

1 Beğeni