“The Killer Inside Me” Modern dizinin yeni kitabı olabilir. Hikaye ve karakter ilgi çekici gibi.
Kutu yazısını da yeni gördüm. Bugün pek iyi değilim.
Sıcak bir duş almalıyım
O zaman kapağı görmüş olabilir misiniz?
İki görsel benzeyince yanlış alıntılamışım @MelihAntepli. Farklı şeyden bahsedip anlaşabilmemiz de çok ilginç olmuş.
Gördüm efendim
Biz de yarın görürüz artık, Twiter İthaki bildirimlerini açayım.
Yine bilimkurgu klasiği yok.
Liste fiyatları 75 TL…
Philip K. Dick (1928-1982)
XX. Yüzyılın en yenilikçi ve etkili bilimkurgu yazarlarından biridir.
1980’li yıllardan itibaren, gerçekliği ve insanlık ilkelerini sorgulayan eserleri kendi hayran kitlesini yaratmış olup sayısız defa sinema ve televizyona uyarlanmıştır.
Çığrından Çıkmış Zaman, Valis Üçlemesi, Aksın Gözyaşlarım Dedi Polis, Ubik, Azınlık Raporu, Androidler Elektrikli Koyun Düşler mi?, Kader Ajanları,Yüksek Şato’daki Adam, Electrikli Düşler … onun üretken zihninin ürünü evrenlerden sadece bir kısmıdır.
PKD başarıyı ancak ölümünden sonra yakalamıştır, yaşarken daha ziyade zorluklar, depresyonlar, dizi dizi boşanmalar ve mistik deneyimlerle uğraşmıştır…
“Parlak ve tutkulu bir yaratıcının inişli çıkışlı hayatına ilişkin kapsamlı ve derinlemesine bir bakış.”
Cthulhu mitosu’nun, Arkham’ın ve uğursuz Necronomicon’un yaratıcısı, korku edebiyatının sayısız başyapıtının yazarı Howa rd Philips Lovecraft, ölümünden sonra da olsa, yaşadığı yüzyılın e n iz bırakan yazarlarından biri olarak kendini kabul ettir miştir.
Anlaşılması hayli zor bir karaktere sahiptir ve kendi mitosuna hapsolmuştur; dünya dışına çekilme imgelemini sayısız sayıda okuruna da yansıtır.
Peki gerçekte kimdir bu “Providence”ın ustası?“XX. yüzyıl, H.P. LOVECRAFT’tan daha büyük bir yazın sanatçısı tanımamıştır.”
–Stephen King
“Lovecraft gerçekten de temel önemde bir yazardır, lOVECRAFT’tan öncesi ve sonrası vardır.”
–Michel Houellebecq“LOVECRAFT hikâyeleri hayranlık uyandırıcı dır, gelgelelim o kadar korkutucu dur ki insan kendine sorar, acaba en iyisi böyle bir şeyi asla okumamak mıdır?”
3 tane Gizem/Polisiye türünde eser var. Tahminimce İthakiden Polisiye/Gizem dizisi geliyor.
Tabi bir yerlerimden sallıyorum yanlış da olabilir
Tüm sorularımızın cevabı yarı son bulacak. Yarın kitaplar satışa çıkınca öğreneceğiz. @Ensoski
@annihilator görünüşe göre malesef öyle. Seride de bir yavaşlama var malesef.
Aynen, Proust’u tanımıyorum ben o yüzden de anlaşabildik Ama iyi güldüm
144 ve 112 sayfa ikisi de 50 küsur TL. Ben şok!
İkiside çigiroman olduğu için sanırım fiyatları böyle.
Frankofonda fasikül olmaz, o kitapların her biri “albüm” dür.
144 sayfalık karton kapaklı kitap, 75 TL. Geçenlerde Alfa’nın fiyatlarını övmüştüm, geri alıyorum.
Aa ben normal kitap sandım, pardon.
Bu büyük ihtimalle çevirmenin bu çevirisi ile aynı kitap https://www.dr.com.tr/Kitap/Kirmizi-Oda/Edebiyat/Roman/Dunya-Roman/urunno=0001806044001