Aslında benim söylediğim şey sadece kitapla ilgili. Yoksa öyle favori renklerim değil. Kitaba yakışmış bence. Benim favori renklerim lacivert ve siyahtır.
Ben nedense kitabı bu renkle bağdaştıramadım. Genel algı pembenin ponçikliği yönünde olduğu içindir belki. Bir açıdan da hatalı buluyorum bu tercihi ben çünkü bizim ülkede birçok erkek “Hım, kadın kitabı bu. Ben okumam.” diye görmezden de gelecektir. Hem pembe hem kadın yazıyor. Böyle bir kitlenin varlığını yok sayamayız sanki. Daha kuvvetli bir renk olabilirdi çünkü kitapta güçlü ve aklı başında kadınlar resmedilmiş. Tabii, bu da senin görüşün. Mutlaka farklılıklar olacak. İthaki kapağında da çıplak kadın var diye eleştiren olmuştu.
Ben de beğenmedim, daha doğrusu kitabın vermek istediği mesajla uyumlu bulmadım.
Ben kapağı da renk tonlarını da başarılı ve güzel buldum.
Bir tek ben beğenmişim gibi görünüyor (Bir de @MelihAntepli beğenmiş bu arada). Aslında ben de kimi renklerin erkeklere veya kadınlara özgülenmesine karşıyım ama ne bileyim bu kitabın renk tonlarını ve kullanılan görseli beğendim.
Ha bir de Mars Yıllıkları gibi sade pembe değil. Farklı tonları kullanılmış. Bordoya yakın (veya vişneye yakın) tonlar da var. Güzel yapan bu olmuş bence.
Paylaşıldı mı göremedim ama:
Labirent serisinin tüm kitapları basılmış oldu.
Dün Amazon sepetime eklemiştim 5 kitabı da. 6. kitabın da gelmesi iyi oldu. İyi bir indirim olursa alacağım. Teşekkürler haber için.
Ayrıksı Kitap Kurt Wallender serisini hızlı basıyor maşallah.
Hız çok iyi ama etiket fiyatları 40-50 civarıydı 90 olmuş. Polisiye için çok çok yüksek fiyat.
Kitapları okudunuz mu? Güzel mi? Tavsiye eder misiniz?
İki kitabını aldım ama henüz okumadım.
6.kitap satışa çıktığında platin ile 57 TL civarına geliyor. Aslında şuanki piyasaya göre normal kalıyor gibi 600 sayfalık kitap.
Ama evet diğer kitaplara göre fiyatı artmış malesef. Piyasada şunu görüyorum artık, aldın aldın (İmkanın varsa tabi) daha sonra almadığında pişman oluyorsun. Fiyatlar hala artmaya devam ediyor.
Alfa Üç Silahşörler 1 ve 2 karton kapak basılacak mı bilen var mı? Veya basılacaksa ne zaman basılacak?
O yüzden ne yapıyoruz? Tabii ki hepimizin iyiliği açısından yeni kitap haberleri vermiyoruz
Ahhh keşke ben vermesem @alper verir o vermese başkası verir. Bundan kurtuluş yok Bir kere tadına bakınca bırakamıyorsun şu mereti.
@MelihAntepli Yeni kitaplar neyse üstüne bir de yüzde 45- 50 kampanyalar + indirim kodları paylaşıyorlar
Aynen ya bir de orası var değil mi? 2 tane birbirinden zehirli konu
Denetmenlere diyelim de sansür uygulasınlar o konulara
Son paylaştıklarından ilgimi çeken yok, senin umarım hepsi ilgini çekiyordur
@fortknoxt verdiğin Mankell haberinden dolayı sana öfkelendim ilgimi çekti, zaten @Erdal_01 da almış, denemem lazım.