Yeni Çıkan Kitaplar - En Yeni Kitap Haberleri

Batırdın beni Kronik batırdın…

8 Beğeni

Son kale İş Bankası da elimizden çıktı. 536 sayfa kitabın etiket fiyatı normalde 34 lirayı pek geçmiyordu İş Bankası’nda. Bu kitap 55 lira. Üzdü.

3 Beğeni

Ciltli olanlara hiç bakma. :anguished: :anguished:

2 Beğeni

8 Beğeni

Alfa Samuel Noah Kramer’i Kabalcıdan almış :partying_face:

Sümerler kitabının eli yüzü düzgün olanları sahaflarda 200 TL üzerinde satılıyordu.

3 Beğeni

Alfa da 150 TL’ye falan satmaz mı zaten?

Eğer kitap yayınlanana kadar alfa genel bir zam yapmazsa, 450 sayfalık karton kapaklı basımın etiket fiyatı 75 TL falan olur. İndirimi ile 50 TL civarı alınabilir diye tahmin ediyorum.

3 Beğeni

Bu kadar satış potansiyeline sahip bir kitabın en son 20 yıl önce (tam hatırlamıyorum) baskı yapması zaten garip.

1 Beğeni

Güzel bir tesadüf ile şimdi Saygın Ersin ile birlikteyiz. Bir aksilik çıkmaz ise devam kitapları için 15 Mayıs tarihini verdi. :pray:

10 Beğeni

Hocam var ya sende ne şanslı adamsın ya :nazar_amulet: İhsan Oktay Anarlar, Saygın Ersinler karşılaşıyorsun :smiley: Sizin oraya mı taşınsam :thinking:

3 Beğeni

Hocam Yedi Kartal serisinin mi yoksa?
Hikaye biraz havada gibi bitiyor gibi geliyordu bana. Saygın Ersin bana hep Rothfuss’u anımsatır nedense.

1 Beğeni

Foto isterük. :smiley: Ben instagram üstünden çokça darlamıştım Ersin’i, o da net yanıt veremiyordu. Bu tarih çok iyi oldu. :+1:

3 Beğeni

Bunun da etiket fiyatını korkuyla bekliyorum. Yakın zamanlarda çıkmaları bütçeme ağır bir darbe indirecek. :slight_smile:

4 Beğeni

Evet Yedi Kartal 3 ve 4.

@MelihAntepli Saygın abi ile çalıştığım yerden de bir bağım olduğu için çok sık olmasa da tek tük denk gelip sohbet ediyoruz i. :slightly_smiling_face:

6 Beğeni

Umberto Arte ile kapışıyorlar mı ne yapıyorlar. Instagram’dan ikisini takip ederdim. Aynı zamanlarda kitap yazmaya başladılar. İlk ve ikinci kitapları aynı zamanda çıktılar. İki gün önce Umberto Arte’nin yeni kitabının haberi çıktı şimdi ise bu.

2 Beğeni

Ben ciltli baskı olduğunu düşündüm bi’ de fazla insafsız bi’ fiyat söylemişim. :smiley:
50 TL olursa çok iyi olur cidden.

1 Beğeni
4 Beğeni

İllaki bir yarış içindedirler diye tahmin ediyorum. :slightly_smiling_face:

Kesintisiz Felsefe Tarihi ve Umberto Eco Felsefe Tarihi serilerinin geleceği hakkında

4 Beğeni

@Korgi bu haftada yok malesef İlk İmparatorluğun Efsaneleri Serisi’nın devamı

7 Beğeni