Yeni Çıkan Kitaplar - En Yeni Kitap Haberleri

İthaki

https://www.ilknokta.com/stendhal/kirmizi-ve-siyah-2.htm

6 Beğeni

Bugüne özel 67 Liraya düşmüş Kitapyurdu’nda. Dün bakıp 100 lira görünce öflemiştim ama böyle olunca aldım, bakalım artık.

Starsight
Skyward 2
Brandon Sanderson
Fantastik / Kurgu / Yabancı

Sayfa sayısı: 548
Ebat: 13,7 X 21 cm
Yayın Tarihi: Nisan 2022
Barkod: 9786258021660
Çeviren: Funda Akkaya

“Bir kahraman imtihanlarını seçmez.”

Spensa hayatı boyunca pilot olmayı hayal eder. Gökyüzüne ulaşmayı başarır ama onun gibi bir kahraman olmayı hayal ettiği babası hakkında öğrendiği gerçekler yıkıcıdır. Genç kız, bu hikâyede anlatılandan fazlası olduğuna emindir. Tıpkı o yıldız gemisinde babasına her ne olduysa kendi başına da gelebileceğinden emin olduğu gibi. Gezegeninin koruyucu kabuğunun dışına çıktığında yıldızları duyar ve bu, kelimenin tam anlamıyla onu dehşete düşürür. Spensa’nın kendisi ve galaksinin kalanı hakkında öğrendikleri her şeyi değiştirecektir.

New York Times çoksatan yazarı Brandon Sanderson, Skyward’la başladığı, geleceği için savaşan bir genç kızın insanlığın kaderini değiştirecek sırlarla dolu hikâyesine devam ediyor.

17 Beğeni

Eyvah aynı çevirmen :confused:

9 Beğeni

Ben malum akılçelen olaylarından sonra Sanderson okumayı bıraktım ama Fırtına Işığı arşivi 5. kitapla tekrar dönüş yapacağım. Umarım o zamana kadar DEX - Akılçelen kurtulmuş oluruz.

1 Beğeni

Bu dexleri ben de almadım heheh :slight_smile:

1 Beğeni

Bence salmazlar. Hadi saldılar diyelim İthaki aldı. Sadece sissoylu’nun yeniden çevirisinin tamamlanmasını 6 sene bekleriz. Yukarı tükürsen bıyık aşağı tükürsen sakal.

6 Beğeni

10 adet gönderi şu konuya taşındı: Kitap Kampanyaları - İndirimli Kitap Fırsatları

https://www.eganba.com/uygarligin-ayak-izleri-kitabi-celil-sadik-epsilon-yayinevi

2 Beğeni

Prof.Dr. Ahmet Taşağıl yeni kitap.

10 Beğeni

Kırmızı Kedi Yalçın Küçük tüm eserlerinden İlk kitap çıkmış.

Atamanoğlu Fatih

Mehmet’e yapılan bir cinayet ve Türkiye’ye, ol tarihte Atamanlılar, layık görülen bir darbedir; faili meçhul olmayıp İkinci Bayezid’dir, diyoruz. Sonra, Avrupa’da ilerleyemedik ve Müslüman-Arap ikliminde yerleşmek istedik. Neden, neden yaptık, bunun sırlarını çözememek bir yana, “tarih” henüz bu darbeyi ret ile meşguldür. Ve 1571 Leoponte Haçlı Seferini tahrik ettik, sonumuzun habercisi olduğunu bile “bilmiyoruz”. Tarihimiz yoktur, diyemiyoruz. Yazmaya çalışıyorum.

3 Beğeni

Bu sefer paintten çizdirmece yapmamışlar, orijinal kapak kullanmışlar. Sanki ilk kitabın kapağını çok güzel oldu diye savunmuşlardı bir yerlerde :smile:. Demek ki daha iyisini yapamayız, üstüne çıkamayız diyip kapak telifi ödemeye karar vermişler.

3 haneli rakamlara sabitlenmeye başladı etiketler.

1 Beğeni

Benimde dikkatimi o çekti. 400-500 sayfa kitaplar 3 haneli fiyatlardan çıkmaya başladı hep. 700 sayfa ve üstüne üç haneli etiteke yeni yeni alışırken bu durum canımı çok sıktı.

1 Beğeni

Kapak için iki seçenek sunmuşlardı diğer kapak bence çok daha iyiydi ama çoğunluk bunu tercih etti. Bu daha iyi değil mi yahu?
images

9 Beğeni

Evet bu çok daha iyi, hatırladım şimdi oylama muhabbeti falan olmuştu evet. İkisi de publisher onaylı kapaktı bakmıştım o zaman. En azından kendileri çizdirmediğinden ilk kitaptaki kadar rezil değil, ama bu sarılı kapak olsa daha güzel olurmuş tabi.

2 Beğeni

Haşhaş Savaşı 2. Kitap dolaylı bir şekilde açıklanmış oldu. Takvime uygun şekilde Nisan’da çıkacak sanırım.

14 Beğeni

İlk kitabı okuyorum, bayağı da sardı. Bir yanım sevinirken öbür yanım endişe içerisinde fiyat ne olacak bakalım diyor :smiling_face_with_tear:

@SJack resimdeki sen değil misin? Ne zaman çıkıyor kitaplar :smile:

5 Beğeni

Ben değilim ama robot benim için çalışıyor. Benim yerime o alıyor kitapları.

5 Beğeni

Ürün yerleştirme yapmışlar. :upside_down_face:

2 Beğeni