Yaklaşıyor yaklaşmakta olan… Kısa bir süre sonra buralarda hem ikinci hem üçüncü kitap konuşulacak. ![]()
Şimdi ciltlisini bu fiyattan almalı mıyım sizce ? İthaki yakın zamanda %50 indirim yapar mı ki ? Yapmaz derseniz sepete ekleyeceğim ne yapalım okuyacağız mecburen…
Cep boy 280 sayfa 90 TL etiket fiyatı.
Maceraperestleri sepete atıp 2-3 ay fiyata alışıp öyle alıyorum. Bayram öncesi 2 tane aldım 50’şer TL bayıldım, bir kaç aya bunu da alırım. İşin kötüsü, fuarda %50-60 indirimle alırdık, artık fuar da kalmadı, 1 sene beklemek lazım.
Kesinlikle olur bence %50 bence bekleyin, 30 lira 30 liradır
.
İllaki %50 yapacaklardır. Bayramda yapmalarını bekledim ama maalesef yapmadılar ama önümüzdeki günlerde yapacaklarına inanıyorum. Beklemede kalın. ![]()
YTD.
BKM eklediğinde yeni kitap olduğu için pislik yapmaz da %40’tan eklerse (İthaki bu ay %40) kodla 110 TL’ye gelir, Pokus ile 25 lira da iade alırsınız.
@keltmuzoso @Artorias Süper tamamdır beklemedeyim o zaman. Benim için 100 lira limit gibi 100 liranın üstü olunca kitabı alasım gelmiyor. (Limiti arttırmam gerekecek gibi duruyor…)
@Lucifer Pokus nedir hiç bilmiyorum hem de sürekli Bkm’den ve Amazon’dan alıyorum ben.
Jaguar yenisi
Sanal kart uygulaması gibi bir şey. Papara, İninal tarzı, içine para atıp kullanıyorsunuz. Uygulama marketinizde bulabilirsiniz.
Seri tamamlanmadan kitap almıyorum artık. Örneğin Endgame serisinin Oyun Kuralları kitabı tekrar baskı yapmadı. Seri elimde eksik olarak kaldı. Pena’ya sordum “Tekrar baskısı gelir mi?” diye. “Gelmez” dediler. ![]()
Evrak Çantası, Murathan Mungan’ın düzyazılarını bir araya getiren kitapların sonuncusu. Kurgu ve kitaplaştırma mantığıyla özellikle Güne Söylediklerim , Hayat Atölyesi ve Tuğla ile süreklilik gösteren Evrak Çantası , 11 yazıyı bir araya getiren beş “göz”den oluşuyor:
“Deneme kitaplarımın her biri kendinden öncekiler ve kendinden sonrakiler arasında, yazı yaşamım boyunca yöneldiğim farklı ilgi alanları, ardına takıldığım temalar, söz almak istediğim konular, kişisel meraklarım konusunda iç bağlantılarla çatılmış bir süreklilik oluşturarak bir yazar olarak düşünce dünyama ilişkin bir profili bütünlüyor.”YAZAR HAKKINDA: Murathan Mungan 21 Nisan 1955 İstanbul doğumlu. Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi Tiyatro Bölümü’nü bitirdi. İlkin çeşitli dergi ve gazetelerde yazıları ve şiirleriyle görünen yazarın ilk kitabı 1980’de yayımlanan Mahmud ile Yezida ’dır. Daha çok şiirleri, hikâyeleri, roman ve oyunlarıyla tanınan Murathan Mungan aynı zamanda radyo oyunu, film senaryosu ve şarkı sözü yazdı. 2011’in ilk yarısında Kibrit Çöpleri ve Şairin Romanı , 2012’de Doğu Sarayı yayımlandı. Metis Yayınları, yazarın kitaplaştırdığı bütün çalışmaları bir külliyat olarak yayımlamaktadır.
Murathan Mungan’ edebiyatımızda apayrı bir yerde. Hikaye ve romanlarını ve özellikle şiirlerini çok beğeniyorum.
Ama şu o kitabımdan bir bölüm şu kitabımdan bir bölüm falan durumları - derleme - tarzı benim pek hoşuma gitmiyor.Kendimi bir pazarlama tekniği girdabında buluyorum.
Bu tabii sadece M. Mungan için geçerli değil.
Haşhaş savaşı 3. Kitabın ne zaman çıkacağı hakkında takvim belli mi?
Elimde son kitabı çıkmamış uclemeler birikti Pegasus sağ olsun. İthaki’den de aynı gölü yemeyelim.
Sanki ağustos ayıydı diye aklımda kalmış ama emin değilim.
Bu yıl içindeyse sıkıntı yok o zaman
Gerçekten Pegasus bu konuda çok kötü elimde ki tamamlanmamış serilerin çoğunluğu Pegasus. Yani bir üçlemenin iki kitabını basıp sonra öylece bırakıyorlar çok gıcık oluyorum.
Yapı Kredi yıllar sonra farklı bir baskıya girişmiş Harry Potter için. Ben MinaLima edisyonunu isterdim ama mevcut ekonomik durumda pahalı olacağından alamam zaten diye ses etmiyorum.

https://www.yapikrediyayinlari.com.tr/harry-potter-ve-felsefe-tasi-20-yil-gryffindor-ozel-baskisi.aspx
https://www.yapikrediyayinlari.com.tr/harry-potter-ve-felsefe-tasi-20-yil-hufflepuff-ozel-baskisi.aspx

Nursel Duruel - Geyikler, Annem ve Almanya 40 Yaşında (Numaralı Özel Baskı)