Yeni Çıkan Kitaplar - En Yeni Kitap Haberleri

Bu baskıların dilimize kazandırılması çok güzel olmuş, darısı Metis’in başına…Şöyle farklı bir Yüzüklerin Efendisi baskısı harika olurdu, yıllardır hiçbir değişiklik yapmadan devam ediyorlar. :smile:

9 Beğeni

Hep özenmişimdir bu baskıya çok sevindim şu an. Yanyana koyunca sırtı Hogwarts olan bir baskı var onun da Türkçesi gelse keşke

1 Beğeni

Keşke şu baskıyı yapmışken citlli yapsalardı, bir umut sitelere baktım ama karton kapak maalesef.

2 Beğeni

Sayfaları filan nasıl acaba ciltlilerde iki renk karton kapaklarda tek renk şeklindeydi.Bunun kapağı ciltliden alma ama kendisi karton kapak daha instagrama da koymamışlar ayrıntılı bir fotoğraf tanıtım filan bulamadım.

3 Beğeni
4 Beğeni

8 Beğeni

Bu kitap Mart ayında çıkmamış mıydı?

Evet çıkalı baya zaman geçti ama yeniden tanıtım maili atmışlar yeni çıkmış gibi.

1 Beğeni
2 Beğeni

35 Beğeni

Uzun zaman kitap almamaya yemin ettim ama Yeditepe çok güzel tarih kitapları basıyor

10 Beğeni

Serinin adını unuttum bu o serinin 4.kitabı mı? Eğer öyleyse seriyi almanın vakti gelmiştir.

Evliya Çelebi Seyahatnamesinin ikinci cildi çıkmış.

2 Beğeni

Keşke sert kapak olsalardı. :confused:

İlk kitabın var sert kapak, bunun da çıkar ama 500 lira etiket. :slight_smile:

1 Beğeni

Binbir Gece yeni baskı yapıyor.

7 Beğeni

Evet o adı bilinmeyen serinin 4. Kitabı. Umarım. Muhtemelen öyledir.

2 Beğeni

Agatha Christie’ler nasıl bir özel baskı olacak acaba :thinking:. Bir de ben bu kitapların 1-2 tanesi ( belki daha fazlası ) Gönül Suveren çevirisi olarak hatırlıyorum. Umuyorum yeniden çevirmişlerdir, o zaman almayı düşünebilirim.

Nil’de Ölüm ve Cinayet Alfabesi mesela Suveren çeviriydi diye kalmış aklımda.

2 Beğeni

Muhtemelen mukavva cilt, şömiz. O kadar. :slight_smile: Özel baskıdan bunu anlıyorlar bizim ülkemizde.

4 Beğeni