Bu baskıların dilimize kazandırılması çok güzel olmuş, darısı Metis’in başına…Şöyle farklı bir Yüzüklerin Efendisi baskısı harika olurdu, yıllardır hiçbir değişiklik yapmadan devam ediyorlar. ![]()
Hep özenmişimdir bu baskıya çok sevindim şu an. Yanyana koyunca sırtı Hogwarts olan bir baskı var onun da Türkçesi gelse keşke
Keşke şu baskıyı yapmışken citlli yapsalardı, bir umut sitelere baktım ama karton kapak maalesef.
Sayfaları filan nasıl acaba ciltlilerde iki renk karton kapaklarda tek renk şeklindeydi.Bunun kapağı ciltliden alma ama kendisi karton kapak daha instagrama da koymamışlar ayrıntılı bir fotoğraf tanıtım filan bulamadım.
Bu kitap Mart ayında çıkmamış mıydı?
Evet çıkalı baya zaman geçti ama yeniden tanıtım maili atmışlar yeni çıkmış gibi.
Uzun zaman kitap almamaya yemin ettim ama Yeditepe çok güzel tarih kitapları basıyor
Serinin adını unuttum bu o serinin 4.kitabı mı? Eğer öyleyse seriyi almanın vakti gelmiştir.
Evliya Çelebi Seyahatnamesinin ikinci cildi çıkmış.
Keşke sert kapak olsalardı. ![]()
İlk kitabın var sert kapak, bunun da çıkar ama 500 lira etiket. ![]()
Evet o adı bilinmeyen serinin 4. Kitabı. Umarım. Muhtemelen öyledir.
Agatha Christie’ler nasıl bir özel baskı olacak acaba
. Bir de ben bu kitapların 1-2 tanesi ( belki daha fazlası ) Gönül Suveren çevirisi olarak hatırlıyorum. Umuyorum yeniden çevirmişlerdir, o zaman almayı düşünebilirim.
Nil’de Ölüm ve Cinayet Alfabesi mesela Suveren çeviriydi diye kalmış aklımda.
Muhtemelen mukavva cilt, şömiz. O kadar.
Özel baskıdan bunu anlıyorlar bizim ülkemizde.