Yeni Çıkan Kitaplar - En Yeni Kitap Haberleri

Yapı Kredi yıllar sonra farklı bir baskıya girişmiş Harry Potter için. Ben MinaLima edisyonunu isterdim ama mevcut ekonomik durumda pahalı olacağından alamam zaten diye ses etmiyorum.

resim
resim

https://www.yapikrediyayinlari.com.tr/harry-potter-ve-felsefe-tasi-20-yil-gryffindor-ozel-baskisi.aspx
https://www.yapikrediyayinlari.com.tr/harry-potter-ve-felsefe-tasi-20-yil-hufflepuff-ozel-baskisi.aspx

resim
resim

Nursel Duruel - Geyikler, Annem ve Almanya 40 Yaşında (Numaralı Özel Baskı)

resim

13 Beğeni

Bu baskıların dilimize kazandırılması çok güzel olmuş, darısı Metis’in başına…Şöyle farklı bir Yüzüklerin Efendisi baskısı harika olurdu, yıllardır hiçbir değişiklik yapmadan devam ediyorlar. :smile:

9 Beğeni

Hep özenmişimdir bu baskıya çok sevindim şu an. Yanyana koyunca sırtı Hogwarts olan bir baskı var onun da Türkçesi gelse keşke

1 Beğeni

Keşke şu baskıyı yapmışken citlli yapsalardı, bir umut sitelere baktım ama karton kapak maalesef.

2 Beğeni

Sayfaları filan nasıl acaba ciltlilerde iki renk karton kapaklarda tek renk şeklindeydi.Bunun kapağı ciltliden alma ama kendisi karton kapak daha instagrama da koymamışlar ayrıntılı bir fotoğraf tanıtım filan bulamadım.

3 Beğeni
4 Beğeni

8 Beğeni

Bu kitap Mart ayında çıkmamış mıydı?

Evet çıkalı baya zaman geçti ama yeniden tanıtım maili atmışlar yeni çıkmış gibi.

1 Beğeni
2 Beğeni

35 Beğeni

Uzun zaman kitap almamaya yemin ettim ama Yeditepe çok güzel tarih kitapları basıyor

10 Beğeni

Serinin adını unuttum bu o serinin 4.kitabı mı? Eğer öyleyse seriyi almanın vakti gelmiştir.

Evliya Çelebi Seyahatnamesinin ikinci cildi çıkmış.

2 Beğeni

Keşke sert kapak olsalardı. :confused:

İlk kitabın var sert kapak, bunun da çıkar ama 500 lira etiket. :slight_smile:

1 Beğeni

Binbir Gece yeni baskı yapıyor.

7 Beğeni

Evet o adı bilinmeyen serinin 4. Kitabı. Umarım. Muhtemelen öyledir.

2 Beğeni

Agatha Christie’ler nasıl bir özel baskı olacak acaba :thinking:. Bir de ben bu kitapların 1-2 tanesi ( belki daha fazlası ) Gönül Suveren çevirisi olarak hatırlıyorum. Umuyorum yeniden çevirmişlerdir, o zaman almayı düşünebilirim.

Nil’de Ölüm ve Cinayet Alfabesi mesela Suveren çeviriydi diye kalmış aklımda.

2 Beğeni