Yeni Çıkan Kitaplar - En Yeni Kitap Haberleri

Kesin Patrick Rothfuss’ın laptop’unu hackleyip Kral Katili’nin üçüncü kitabını çevirdiler.

5 Beğeni

Daniel Greene’in kitabı 30 Mart’ta çıkıyormuş. 3 kitaplık novella olmasını planlıyormuş.

Breach Of Peace Linkleri:

5 Beğeni

Ben mi yanlış biliyorum? Davadan dolayı basamıyorlar diye biliyordum. Onay almışlar basıyorlar neden bu kadar geriliyorsunuz hiç anlamıyorum.

4 Beğeni

Merphy Napierın incelemesini izlemiştim. Güzel diyordu. Belki İthaki Kapsülden çıkar.

4 Beğeni

Dava sürecinden dolayı basamayan tek ülke biz olma ihtimalimiz çok yüksek. Diğer ülkelerde çatır çatır basmışlar.

2 Beğeni

11 adet gönderi şu konuya taşındı: Tartışma Köşesi

Nereden satın alabiliriz? Kitabı online platformlarda hiçbir yerde bulamadım.

Henüz satışa açılmadı, muhtemelen önümüzdeki hafta kitabı dağıtıcılara verirler satışa açılır.

2 Beğeni

Baskı gerçekten çok hoş gözüküyor, listeme ekledim.Haber için teşekkürler. :slightly_smiling_face:

1 Beğeni

Mühendis Garin’in Ölüm Işını, Aleksey Nikolayeviç Tolstoy’un 1920’lerde yazdığı ve 1937 yılında revize ettiği ünlü bilim kurgu-macera romanıdır.

Roman, bir dedektif hikayesi tadında, 1920’li yıllarda Sovyetler Birliğinde başlıyor bizi peşinden sürüklemeye. Ardından ilginç karakterleri ve hızlı gelişen sahneleriyle bütün dünyayı gezdiriyor. Aleksey Nikolayeviç Tolstoy, yine yayınevimiz tarafından yayınlanan ünlü bilim kurgu romanı Aelita’nın ardından kaleme aldığı Mühendis Garin’in Ölüm Işını’nda; hem bilim kurgu, hem de detektif ve macera romanı öğelerini kullanarak kapitalizmin bir parodisini yapmaktadır.

Serüvenin hız kesmeden ilerlediği romanda güç, ihtiras, para hırsı, acımasızlığın yanında saflık, sadakat, dürüstlük gibi temalar da öne çıkarken; yazar kendine özgü canlı anlatımıyla 1920’lerin renkli dünyasını da gözler önüne seriyor.

7 Beğeni

Hikayeden çektiğim için el falan var görselde idare edelim. Aslı Dağlı çevirisiyle geliyor. :slightly_smiling_face:

19 Beğeni

28 Beğeni
  1. kitap geldi sonunda. Diğerleri de yakında çıkar umarım. Bir de fiyat …
1 Beğeni

Bu ve Aelita, Alfa’nın Tolstoy külliyatında şu ana kadar çıkanların içerisinde var mı acaba?

1 Beğeni

Eh bende yavaş yavaş asimov’a başlayabilirim artık :slight_smile:

1 Beğeni

Arsen Lüpen’i nihayet daha büyük bir yayınevinden gördük.

21 Beğeni

Bu başka bir yazar. İsim benzerliği sadece :slight_smile:
@yates232 yanlışlıkla size yolladım kusura bakmayın.

2 Beğeni

İkisi aynı Tolstoy değil. Alfa’nın bastıkları Lev Tolstoy. Bu Tolstoy Sovyet bilimkurgu yazarı, yordam mühendis Menni 2 kitap, iş kültür Aeilla ve Yar 2 kitabını bastı.

A.N Tolstoy ile ilgili Sol Portal’da güzel bir yazı vardı, bulursam paylaşırım.

3 Beğeni

Akrabalar aynı zamanda :slight_smile:

1 Beğeni