Yeni Çıkan Kitaplar - En Yeni Kitap Haberleri

Eskiden kitap alırken alacağımız kitabın yanına ek bir kaç kitap alıyorduk, şimdi galiba almak için kişi arayacağız. “Malazan alacağım katılır mısın?” gibi bir durum hiç de uzak bir gelecek değil gibi gözüküyor.

5 Beğeni

Görüyorum ve arttırıyorum :grin: 175 ciltsiz, 300 ciltli diyorum.

2 Beğeni

Fiyat ilk ciltle aynı olacak.

2 Beğeni
2 Beğeni

7 Beğeni
4 Beğeni
5 Beğeni

Sanırım öyle olacak. Karton 180, ciltli 280 ₺. :frowning:

4 Beğeni

Cilt elbette maliyet ama bu kadar mı arkadaş.

Ben hem ciltli hem karton kapağın görselini beğenmedim. İlk kitabınki nerde bu nerede?

4 Beğeni

Günümüz koşullarında bile anormal bir fiyatlandırma yapmış İthaki, bence almak akıl kârı değil :pensive:

4 Beğeni

Katılıyorum. Her iki kapakta da bir olmamışlık var sanki. İlk kitabın kapakları, özellikle karton kapak olan çok başarılıydı bence.

1 Beğeni

Fransız kapakları kullandığı için aslına bakarsanız zaten belliydi karton kapak. Ciltliyi merak ediyordum. Açıkçası ben beğendim ciltliyi.

9 Beğeni

Kullanılan kapaklara dair bilgim yoktu, hatırlatma için teşekkür ederim. O halde gelecek kitapların kapakları da belli diyebiliriz.

1 Beğeni

Ciltli kapak ilk kitaba göre daha iyi.

1 Beğeni

İyice şaşırdılar, bunlar nasıl fiyatlar böyle?

2 Beğeni

Bir öğrenci olarak karton kapak kitaba 180₺, hatta %35 indirimli haliyle 117₺ vermem bile imkansız gibi bir şey. Karton kapak kitap için cidden şaka gibi bir fiyat…

Eskiden bu fiyatlara neler alınıyordu. Şimdi İthaki’nin tuvalet kağıdına basılmış gibi, arka sayfasını gösteren kitabı bu fiyat… Çok moralim bozuldu. Sanırım “1. kitabı aldılar, 2.'yi nasılsa alacaklar. Şansımızı deneyelim.” gibi bir yol izlemişler.

18 Beğeni

:clown_face:

11 Beğeni

Bunlar mass market paperback değil mi? İthaki’nin sürekli laf ettiğimiz baskı kalitesi bile bunlarınkinden iyidir. Alacak varsa biraz düşünsün bence.

6 Beğeni

En azından her sayfada çeviri hatalarıyla karşılaşılmayacaktır. :sweat_smile:

2 Beğeni