Yeni Çıkan Kitaplar - En Yeni Kitap Haberleri

İlk kitap çıkalı 5-6 ay oldu. O zamandan bu yana her şeyin fiyatı oldukça arttı. Aldığımız market alışverişlerinde 5-6 ay öncesini ya da benzin fiyatlarından 5-6 ay öncesini baz alarak bakıldığında normal karşılıyorum, abartılı bir fiyat değil. Zaten bu aralıklarda bekliyordum.

12 Beğeni

%50 bile kurtarmıyor resmen. Amazon’da %50 indirimli fiyatta satılıp 100/30, 150/50 gibi kampanyalarla birleştirince falan anca ödenebilir bir ücrete düşüyor benim için. Tabii normalde bu kadar kampanyayla oldukça uygun bir fiyata düşmesi gerekirken normal, olması gereken bir fiyata düşüyor ancak.

13 Beğeni

Seriye hiç başlamamayı düşünmekle doğru bir karar vermişim. Zaten çeviri çok iyi değilmiş galiba. Bu fiyatlar ve zamlar yüzünden iş bankası modern klasik bile zor alınır oldu. Malazan kim ben kim :slight_smile:

7 Beğeni

Şu an Cihan Karamancı bu mesajları okuyorsa şu an “Ben ne yaptım şimdi, fiyata kızıp bana çatıyorlar…” diye söylendiğine eminim. :joy:

Şaka bir yana, bence çeviri gayet iyiydi. En azından benim gözüme çarpan önemli hatalar yoktu.

8 Beğeni

İlk kitabı sevmediğimiz birine hediye edelim. Devamını o getirsin. Ama ithaki yine karlı çıkıyor. Daha şeytani bir plan lazım.

6 Beğeni

Bence de daha şeytani bir plan lazım. Şeytan İthaki’ye pabucunu ters giydirecek cinsten. :joy: :joy:

2 Beğeni

İthaki fiyatı iyice abartmış. Bu kadar beklemiyordum. Karton kapaklısı %50 indirimle bile 90 liraya geliyor. 90 lira karton kapak için yüksek bir fiyat. Sanırım almayacağım. Elimdeki ilk kitabı da satarım muhtemelen. Kitap okumayı seviyoruz diye vuruyorlar abalıya.

12 Beğeni

Tamamen katılıyorum…Bu fiyat ne böyle? Eminim baskı kalitesi pek matah olmayacaktır…:confused:

4 Beğeni

Bunun baskısının çok daha iyi olduğunu biliyorum ama İş bankası, YKY ve Can gibi görece uygun yayınevlerinde bile fiyatlar bu seviyeye geldikten sonra bana sayfa sayısı %60 daha fazla Malazan çok anormal gelmedi.

150 - 300 bekliyordum. Karton kapak biraz fazla çıktı beklediğimden.

1 Beğeni

Malazan’ın ilk cildinde olduğu gibi karton kapak görseli ciltlinin iç sert kapağında olacak değil mi? @Bunn-Y

O değil de Asimov kitaplığı bu pahalılıktan önce tamamlandığı için şu an baya mutlu oldum. Son çıkanlar bile baya tuzluydu ama şimdi ilk vakıf kitaplarının çıktığını hayal ettim de hiç hoş değil.

19 Beğeni

Vakıf almayan ben bunu ağlayarak günlüğüme yazmaya gidiyorum.

5 Beğeni

Sizin mesajı görüp tetiklendim. Daha da zam gelmeden az önce Vakıf serisini Amazon’dan aldım :smiley:

3 Beğeni

Ağzımdan çıkan her cümle ithaki’nin cebini dolduruyor. Lanet gelsin xd

@sultiderler Vakıfın sınırından önce çıkanları amazonun lacivert kitapları gibi topladık diyebilirim ://

5 Beğeni

Ben aldığımda detaylıca analiz yapar forumda paylaşırım. Kumpas alıp kağıdın kalınlığını falan ölçeceğim. :stuck_out_tongue:

2 Beğeni

Malazan alırsam hanıma nasıl hesap vereceğim bilmiyorum. Yuva yıkmayın ey yayinevleri. :joy:

6 Beğeni

Ayn Rand bekleyenlerin ne hissettiğini bir nebze hissetmiş olduk herhalde. Malazan’ın gecikmesinin kitabın fiyatına etki ettiğini düşünüyorum. Ben böyle hissediyorsam yıllarca Ayn Rand bekleyip de kriz gelice kitaplar çıkınca kitapları alamayanlar ne hissediyorlar acaba?

6 Beğeni

Malazan alamayacağım diyenlerin hepsi alacak. Ben de dahil :smile:

1 Beğeni

Güle güle okuyun :slight_smile:

Hayat kısa, kitap çok… Ne kadar alsam da hiç kitabım yokmuş gibi hissediyorum :slight_smile: Bilim kurgu türü olduğu için sonra alırım diye şey ettim daha çok klasik okuyorum çünkü, geride kaldık ne yapalım. Amazon yüzümüze gülerse bir gün alırım artık :slight_smile:

3 Beğeni

Zamanında mal azaltan diye boşuna dememiştim :smiley:

1 Beğeni