Sanırım BİM’de satılacak olanlarda kaldırılmış gökkuşağı. https://twitter.com/esraklch/status/1540633415581581312?t=IaBOUgkUz_cc1kajfrsE8A&s=19 BİM’de daha önce yaşanmıştı gökkuşağı renklerine sahip oyuncakların toplatılması vs. daha da komik oldu.
İş Bankası BİM’e özel kitap mı basıyormuş Hadi gökkuşağı tehlikeliymiş kaldırmışlar ama yan resimde 2 ağaç dal dala tutuşarak kalp oluşturmuşlar. O ağaçlar nasıl sansürden geçmiş
Bu sonuca nasıl varıldığını anlamıyorum. Gökkuşağının mevcut olduğu Türkçe bir versiyon paylaşılmamış ki. İş Kültür, BİM’e özel baskı yapmıyordur diye düşünüyorum ama bilemem tabii.
O da mevcut. Benim kafam karıştı bu hususta.
Forumda paylaşılan haberi okurken her cümlede olay yeni bir boyut kazandı resmen. Ters köşelerle dolu. Artık ne desem bilemiyorum.
- baskıda yokmuş bu arada ya da 3. baskının BİM’e ayrılan kısmında, pek anlamadım doğrusu.
Şu da ilginçmiş, ne kadar doğrudur bilmiyorum.
O zaman olabilir. BİM’e özel üretip satmanın ciddi getirisi varsa…
Var. Yaklaşık 10’ar bin markete sahip Şok, A101 ve Bim’in inanılmaz satış potansiyeli var. Ben kendim koskoca firmanın resmen Bim’e girebilmek için yıllardır çabaladığına şahidim.
Bir mağazada 1 haftalık çocuk kitabı kampanyası yapılsa o 1 hafta içinde çok rahat 200-300 çocuk kitabı satılabilir. Toplamda 1 haftada 2.5 milyon kitap eder ki, bu kadar kitabı satan mağaza kendine özel edisyonu her türlü yaptırır.
Bilgesu Fihrist’i geçti. Acaba çeviri ve editörlüğü nasıl bu kitapların?
Resimlere tıklayarak kitabın iç sayfalarına ulaşabilirsiniz. Kitaplar çocuklar için hazırlanmış İlk Okuma kitaplarıdır. @Melek_Dogu @MelihAntepli @Estranged @kolombre Ön izlemede kitaplar renkli görünüyor. Ancak düşündüğümüz gibi balonlu değiller.
Çocuk versiyonuymuş. Ben benim aldıklarımdan sanmıştım
Çok teşekkürler. Doğan Egmont’unkiler nasıldı hatırlamıyorum onda da balon yoktu galiba.
Masraf yapmaktan kurtuldum. Teşekkürler.
Çocuk kitabı bile olsa normalde almaktan çekinmezdim ama şimdi bazı kitaplarla arasında seçim yapıyoruz.
Artık kabak tadı verdi aynı kitapları görmek ya.
Tam olarak içimden geçen bu. Bir heyecanla bakıyorum bandrollere, hep aynı yazarlar ve hep aynı yazarların aynı kitapları.
Başka yayınevlerini de dahil etsek belki çeşitlilik artar. Bandrol Alınan Kitapların Künye Bilgileri - Telif Hakları Genel Müdürlüğü buradan seçmece yapılıyor sanırım.
Aslında demek istediğim sevdiğimiz, iyi kitaplar beklediğimiz yayınevlerinin hep aynı yazarların aynı kitaplarını basması. Orada yüzlerce yayınevinin binlerce kitabı var evet ama maalesef çöplük gibi. İyi bir şeylere denk gelmek çok zor.