Yeni Çıkan Kitaplar - En Yeni Kitap Haberleri

Ben site çökmeden önce baktığımda 20 adet ön sipariş verilmişti, 1480 tane vardı stoklarda. Bunların yaptığı şu tv programlarında yapılan “Şu an telefonlarımız kitlendi” klişesine benziyor :smile:

edit : Açılmış.

8 Beğeni

Haber Mart ayına ait ama ben yeni gördüm :smile: 2022 sonuna kadar çıkacak habere göre.

1 Beğeni

Hasibe Özdemir’in ikinci öykü kitabı. Geliyor. Günüm şenlendi.

4 Beğeni

Arkadaşlar pegasus battı da benim mi haberim yok?

Neden böyle söyledin ki?

Nisandan beri olan mesajlara baktım yeni kitap haberi yok. Yarım kalan seriler var ama ölüm sessizliği hakim.

Forumun çok da ilgisini çekmeyen kitaplar basıyorlardır belki de bu aralar. Misal 17 Haziran’da Zirve Performansı isimli yeni bir kitap ve Sebastian Fitzek’in Göz Koleksiyoncusu kitabının 2. baskıları için bandrol almışlar.

2 Beğeni

Pegasus para artık beyaz yakada deyip rotayı iyice beyaz yakalı söğüşlediği kişisel gelişim, astroloji, yaşam koçluğu kitaplarına kırmış gibi.

Ayrıca bugün dikkatimi çekti, Pegasus bazı kitaplarına nerdeyse hiç zam yapmamış. SPQR, İpek Yolu gibi kitapları hala 39-40 TL’den satılıyor amazon’da bkm’de falan. İçinde bulunduğumuz durum göz önüne alındığında, normalde o kitapların etiket fiyatlarının 200 TL civarı olması lazım.

22 Beğeni

3 Beğeni

Bartu Bölükbaşı’nın Türk Mitolojisi Atlası ilk haftadan 1200 adet satmış. Daha piyasaya çıkmadan ilk baskının biteceği kesin.

Eline para geçince yaptığı ilk iş başka kadınlarla yatıp kalkıp eşini aldatmak olan tiplerin yazdığı “Allah De Ötesini Bırak 2” kitabı kadar yoğun ilgi görmese de devletin tüm olanakları ile can hıraş araplaştırılmaya çalışan genç Türk nesilinin kendi gerçek özüne olan ilgisinin bu kadar yoğun olması geleceğe dair umut veren birkaç şeyden biri bana kalırsa.

Umarım ikinci baskıda fiyatı daha uygun karton kapaklı baskısını da çıkarırkar ve daha çok kişiye ulaşır.

22 Beğeni

Kendisini hiç tanımadan destek olmak amaçlı, Gesar çizgi romanı ile romanını almıştım. Nasip olmadı okumak ama çok iyi işçilik var üstünde. Çizimler kendisine aitmiş, çok detaylı bir haritasıda var. Yakın zamanda okuyacağım.

2 Beğeni

Çok şaşkınım, bu kadar pahalı olmasına rağmen kapış kapış gidiyor resmen. Reklamını güzel yapmalarının etkisi vardır mutlaka. Umarım dediğiniz gibi karton kapaklı baskısı falan çıkar ama fiyatı ne kadar uygun olur, bilmiyorum. :slight_smile:

8 Beğeni

Kıyaslama için Presstij’in diğer çizgi romanlarına baktığımızda, karton kapak ve kuşe yerine ivory kağıt kullanırlarsa maliyetin bayağı düştüğünü görebiliyoruz. Bu şekilde basıldığında etiket fiyatı yaklaşık 200-250 TL ve indirimiyle 150 civarı alınabilir olması gerekir normal şartlarda. Umarım gelecek baskılar için böyle bir planları vardır.

9 Beğeni

Hyperion’u tamamlasalar bari ://

11 Beğeni

@Everfever abi gitmeden bu durum hakkında bilgi alabildin mi? :roll_eyes: Hyperion çok açlık duyduğum bir dünya.

4 Beğeni

Hyperion yüksek ihtimal tamamlanır. Kapakların tamamı alınmistı. İkinci kitabın çevirisi tamamdı. Yine de kesin bir şey diyemem.

Belki @galdogan bu konuda bir şeyler bilebilir :slight_smile:

13 Beğeni

:((

Çevirmen de forumdan @YaprakOnur du. O da marttan beri aktif değilmiş. Ama kapaklar alınmış çeviri de tamamsa gerisi artık sabır. Teşekkürler bilgiler için.

8 Beğeni

Elde olmayan sebeplerden ötürü çevirmen değişti.

Ayrıca Robert Galbraith kitapları için de sevgili @galdogan i darlayabilirsiniz. Tabii eğer gelirse buraya :slight_smile:

5 Beğeni

Sayın @galdogan, Robert Galbraith’in devam kitapları ne zaman basılır?
En son Ölümcül Beyaz’ı almıştık. Beklemedeyiz :slight_smile:

1 Beğeni

Çolak kral serisi tamamlanır değil mi?

2 Beğeni