Yeni Çıkan Kitaplar - En Yeni Kitap Haberleri

Gökteki Kale (Laputa) ile Diana Wyne Jones’ın kitabı bağlantılı değil.

1 Beğeni

17 Beğeni

Vay be sonunda John Barleycorn.

7 Beğeni

Jack London çok iyi haber. Üstelik daha önce okumadığım bir kitap.
Bunun üstüne bir de Jules Verne’den bir iki baskı gelse süper olur.

6 Beğeni

O sürenin yarısında büyük ihtimal bende yoktum rıhtımda, bilmiyorum :smiley: Sonra baktın koskoca melih rıhtıma üye olmuş hemen geri döneyim demişsindir diye tahmin ediyorum :stuck_out_tongue:

@fortknoxt yeni Jack London gelmesi gözel oldu, eyi oldu, çoh da eyi gözel oldu :drooling_face: Bu ilk kez dilimize çevrildi sanıyorum.

3 Beğeni

Daha önce yayımlanmış.

6 Beğeni

Kompleksiz insanları çok severim @MelihAntepli bunun etkisi büyük geri dönmemde xd

@fortknoxt yordam kitap baskısını atacaktım da sen gönderdin bile. O yeni bir baskıydı galiba.

2 Beğeni

Benim işte bu :joy:

@fortknoxt @Howl Jack London’ın bu kitapları gözümden kaçmış. Şirket diye de kitabı var aslında ama İş Kültür ben beklediğim için ne zaman çevirir bilmiyorum :roll_eyes:

3 Beğeni

Bu kitap Alfa Yayınlarından Bir Alkoliğin Anıları olarak da yayımlanmıştı. Birkaç farklı yayınevi de farklı isimlerle yayımladı.

4 Beğeni

Yeni baskılar

Tekrar baskılar

8 Beğeni

8 adet gönderi şu konuya taşındı: Tartışma Köşesi

3 adet gönderi şu konuya taşındı: Tartışma Köşesi

https://www.ilknokta.com/sinasi/sair-evlenmesi-5.htm

https://www.ilknokta.com/huseyin-rahmi-gurpinar/murebbiye-14.htm

12 Beğeni

Hugh Howey’in Makine Öğrenmesi kitabında

WOOL dünyasında geçen üç yeni öykünün de yer aldığı Makine Öğrenmesi…

varmış.

9 Beğeni

Türk Edebiyatı Klasiklerini İthaki’den toplamadığım için yavaş yavaş pişmanlık duymaya başladım :slight_smile:

1 Beğeni

Kronik Kitap yeniler

11 Beğeni

Eksik Parça Yayınları yetkilisinin Yeşim Şehri hakkındaki yanıtı:

10 Beğeni

Kronik yine bahçıvanlık çalışmalarına başlayarak ocağımıza incir ağacı dikmeye karar vermiş. Yavaş basın şu kitapları :slight_smile:

5 Beğeni

Kaldı 1 kitap

5 Beğeni

3 Beğeni