Yeni Çıkan Kitaplar - En Yeni Kitap Haberleri

Jean Christophe Grange özleyenler.

12 Beğeni

İş Kültür’ün yeni serisi ‘‘Çağdaş Dünya Edebiyat’’ haftaya başlıyor. Numara yok gibi gözüküyor. Arkada ya da içerisinde de yoktur inşallah. Kapaklar da fena durmuyor. Bakalım :slight_smile:

21 Beğeni

Kapaklar sıradışı olmuş. Yani yayınevi için alışık olmadığımız kapaklar. Açıkçası çok beğenemedim. En kötü diğer serilerde olduğu gibi kapak üstünde kitap sırası yazar diye bekliyordum

4 Beğeni

Grange özledim ama Dan Brown’u daha çok özledim. Yeni çıksa da alsak :smiling_face_with_tear:

8 Beğeni

“Bilinmeyen Ülkede Yolculuk” kitabının kapağına bayıldım. Goodreads’te de harika yorumlar var. Bence bu seride harika kitaplar göreceğiz.

5 Beğeni

Yazsa keşke okuyacağız. Ama adam yazmıyor uzun süredir.

Edit: Yazıyormuş ama çok uzun sürdü sanki

6 Beğeni

Bu daha harika bir haber oldu.

3 Beğeni

Ekim 2020 de verdiği bir röportaj

3 Beğeni

Röportajı vereli baya bir zaman geçmiş. Kitap artık sonlanmıştır veya sona yaklaşmıştır diye umut ediyorum. Son kitabında olduğu gibi belki de tüm dünya ile aynı anda çeviri beklemeden buluşabiliriz.

2 Beğeni

Dizinin ismi Çağdaş Dünya Edebiyatı olmasına rağmen kitap kapakları yeterince “çağdaş” olmamış. Ben yayınevini kınıyorum.

Bkz. YKY Modern Klasikler Dizisi kapakları.

1 Beğeni

Altın bununla ilgili bir açıklama yapmıştı sanki. Sonbaharda mı ne çıkacaktı yazarın kitabı. Bize ne zaman gelir bilinmez gerçi. Aynı anda da gelebilir.

2 Beğeni

Benim de pek içime sinmedi. Açıkçası benim en beğendiğim İş Kültür kapakları 90’lı yıllar ve 2000’lerin başında çıkan kapaklar. Birkaç tane örnek atayım hatta:

Kitap_202010161846162417166

6 Beğeni

Kıyamet sonrası, ilgi çekici bir konusu var. Forumda paylaşılmadı.

https://www.amazon.com.tr/dp/B0B3DQ8DPZ/ref=cm_sw_r_apan_i_SRVYXHHXG1DMYP4CBDEN?_encoding=UTF8&psc=1

3 Beğeni

Armageddon M.S. 2419’un yazarını kontrol ettim. Daha önce 2003’te İm Yayın Tasarım tarafından “Buck Rogers 25. Yüzyılda” olarak yayınlanmış.

1 Beğeni

Selim hocanın yeni kitabı…

9 Beğeni

KÖTÜLÜK HİÇ BEKLENMEDİK BİR YERDEN GELEBİLİR.

Yıl 1939, Berlin… Avrupa yeni bir dünya savaşının eşiğinde…
Reich’ın ileri gelenlerinin güzel eşleri tek tek vahşi cinayetlere kurban gider. Gestapo subayı Franz Beewen, öldürülen kadınların psikiyatrı Simon Kraus ve aristokrat psikiyatr Minna von Hassel, Nazilerin nefes aldırmadığı Berlin’de bu cüretkâr cinayetleri işleyen katilin peşine düşerler…

Jean-Christophe Grangé’den, elinizden bırakmak istemeyeceğiniz, gerilim dolu bir macera…

23 Beğeni

iş yeniler

9 Beğeni

2 Beğeni

Kitap çıkalı 1 yıl oldu. Yayınevi çok acele etmeseydi çevirmek için.

2 Beğeni

https://twitter.com/koridoryayinevi/status/1555590867959926786?t=q1MwYwLKLRgKwhNyVuSZ4w&s=19

10 Beğeni