Hadi hayırlı olsun.Fiyatlar pek şaşırtmadı .
Ciltlilerin İthaki’den ciltsizlerin İthaki Çocuk’tan çıkmasının ardında nasıl bir mantık var acaba?
Ciltlileri bu fiyatlara ancak yetişkinlere iteleyebiliriz düşüncesi?
Ciltsizler için üçlü, kampanyalı ve posterli satış yapmışlar .Ciltliler içinde olursa anında alırım .
Fiyatlara bak. 256 sayfa ciltli 150 TL. %50 indirimle 75 TL. 256 sayfa
Vay be
Sadece poster bunda mı var? Set olmadan alınırsa poster yok olarak algıladım. Fiyat konularınaysa hiç değinmek istemiyorum
@Lucifer bende niye bu kapaklar paylaştıkları görsellerden çok farklı diyordum ki cevabımı aldım
Bu arada ciltli olanlar ciltsiz olanlardan aşağı yukarı 100 sayfa kadar daha az sayfalı nedense ilginç geldi. Tahminim ciltsizlerin çocuk olarak çıktığı için puntolarının daha büyük olduğu ama bilemedim.
Ciltli de %50 indirimli set olarak eklenmiş ilknokta’ya, onda var mı poster acaba?
Bence poster ciltli, ciltsiz hepsinde olmalıydı Malazan gibi. Sadece set olarak alınırsa poster olması saçma geldi. Ciltli set için poster hediyesi falan yazmıyor ama bilemedim.
Bu arada ciltsiz İthaki Çocuk’dan ciltlinin ise normal İthaki’den çıkması enteresan bir durum. Ciltsiz alırsan çocuk kitabı ama daha fazla para verip ciltli alırsan yetişkin kitabı mı oluyor Madem her iki versiyonu da İthaki’den ya da İthaki Çocuk’dan çıkar. İçerik ciltli ile ciltsiz için aynı mı mesela şu an kafamda soru işareti.
Instagram da açıklama yapmışlar, sadece ciltsiz olanlarda poster varmış.
@HAKOYETO sizin yorumda görmüşüm cevabı.
@melih büyük ihtimalle sadece set alanlara gönderilir.
Ciltsizlerin hepsinde de yok sanırım, sadece set olanda var o zaman.
Ciltsizlerin kapakları çok kötü ya. Resmen ciltli almamız için psikolojik baskıya uğruyoruz yayınevi tarafından. Yürüyen Şato ben de var ve ciltsiz, şimdi diğer iki kitabı ciltli alacağım; çok komik olacak. Tabii alabilirsem.
İthaki çocuktan karton, ithaki den ciltli basmayı hadi geçtim diyelim de tam iki katı fiyat farkı olması gerçekten silkeleme taktiği olmuş. İşin acısı bile bile silkelenenlerden olacağım galiba .
İthaki kusura bakmasın ama uzun zamandır kendilerinin kitaplarını alamıyorum. Olması gereken fiyatların çok üstünde satmaya çalıştıkları için artık alasım gelmiyor. Ciltli-ciltsiz arasındaki ayrımı geçtim, 250 sayfalık kitaba 150 TL istemek, bence sadece fırsatçılık. Üzgünüm, insanları pdf okumaya siz zorluyorsunuz.
Ben aldığımda ciltli üç kitap bir arada yoktu, çocuk seri ile beraber hemen sipariş verdim. Daha sonra üç kitap bir arada satışa sunmuşlar ve benim aldığım fiyattan 60 küsur lira daha ucuz.
Bakalım iptal edebilecekmiyim siparişi.
Şu an için ulaşamadım kendilerine.
Kutu yok herhalde. Kutulu set olsa daha güzel olurdu.
Ben 3 kitabı da okudum, açıkçası seri vasat ve ilk kitabın dışındakiler çok da atla deve değil. İthakinin cilt vs ile bu kadar insanı heyecanlandırabilmesi pazarlama stratejisi olarak takdire şayan.