Yeni Çıkan Kitaplar - En Yeni Kitap Haberleri

Bahse konu mesaj ile ilgili bilgilendirme şeysi.
Dün whatsapp hesaplarından mesaj atmıştım kendilerine bugün sabah hemen siparişi iptal etmişler.

Şimdi herkese şöyle bir sorum olacak; bu serinin yeni çıkan kitaplarını ithaki ciltli olarak lanse etti ama ciltli mi yoksa sert kapaklı mı?
Çünkü aynı gün bandrol alınan başka kitaplarında ciltli olanları ciltli diye belirtmişler.

2 Beğeni

Bende alıp almama konusunda arada kaldım, sipariş vermedim henüz. Açıkçası tekrar basılsa da hemen alsam okusam dediğim bir seri de değil diye alan birilerinden göreyim diye bekliyorum şimdilik. Miyazaki filmi hariç seri hakkında pek bilgim yok.

Fotolardan bende Kapsül serisindeki sert mukavva gibi yapacaklar izlenimi uyandı. Nitekim 200 civarı sayfaları var, bu şekil yapılabilir ama fiyatı da bu malzeme için epey fazla gibi geldi bana.

Biri alsa da baksak diye bekliyorum galiba şu an :upside_down_face: .

4 Beğeni

Ya muhtemelen çok bi olayı yoktur bence de. Fakat burada böylece “tuhaf” bir ayrım olması hoşuma gitmedi. Madem birini İthaki Çocuk birini İthaki etiketi ile çıkartıp Çocuk için olana poster koyuyorsun o zaman İthaki etiketi ile çıkana da farklı bir poster koyabilirsin. Tıpkı kapakların değişmiş olduğu gibi burada da farklı bir poster koyulabilirdi yani.

1 Beğeni

Bende dün Kurucular kitabına baktıktan sonra farkettim ki o da Kapsül serisinden diye hatırlıyorum. Fiyat konusunda bencede bu tarz bir kapak ve sayfa sayısı için biraz daha makul olabilirdi. Daha sonra mutlaka düşecektir.
Hatta tahminimce Black Friday indiriminde Amazon’da tanesi 60-70 arasına düşer gibi geliyor.
Birde şöyle bir husus var; mesela Türk Mitoloji Atlası 1. Baskısını kaçırdım. Bu 1. baskıları seneye en az 600 lira gibi bir fiyattan satacaklar.
Sırf satmak için bile bu amaçla alan bir sürü kişi olduğuna yemin edebilirim ama kanıtlayamam.

Hakkında yerli ve yabancı olarak okuduklarım hep olumlu olduğu için daha önceden ilk kitabı almıştım, şimdi hazır seri çıkmışken alayım nasılsa okurum dedim. (Bu şekilde diye diye en az 2-3 senelik kitap okuyacak birikti. :face_with_hand_over_mouth:)

Kitapları 27 Ağustos gibi forumda görmeye başlarız.

2 Beğeni

İthaki, Kiki’nin Cadı Kargosu-1’in devam kitaplarını basacak mı acaba?

2 Beğeni

9 Beğeni

Asimov’u unuttular herhalde :neutral_face:

4 Beğeni
3 Beğeni

Haşhaş 3 haftaya kaldı sanırım. Kadın astronot bk değilse bk da haftaya kaldı umarım.

1 Beğeni

Sınırdaki Ev - Karanlık Kitaplıktan çıkarsa şaşırmam.

2 Beğeni

Büyük ihtimalle Karanlık Kitaplık’tan çıkacak. Yıllardır yazarın başka bir eseri çevrilsin diye bekliyorum. Beklemeye devam.

2 Beğeni

7 Beğeni

“Bir Kadın Astronotun Anıları” bilimkurgu klasiklerinden çıkabilir diye tahmin ediyorum. Kitap 1962’de çıkmış.

3 Beğeni

Bence çıkmayacaktır. Tekil olarak herhangi bir seriye dahil olmayanların arasına girecektir.

1 Beğeni

resim

Karanlık kitaplıktan çıkmış .

Yalnız bu eski kapak daha güzel gibi .

19 Beğeni

Sanırım Karanlık Kitaplık serisini çözdüm, iki yeni çeviri, iki tane de daha önce yayınlanmış kitap yayınlıyorlar. Demek ki eylül-ekim ayları güzel geçecek :slight_smile:

2 Beğeni

İthaki çok yoruldu artık uğraşmıyor yeni kitaplarla .Hiç olmazsa şu baskısı tükenen kitapları tekrar bassın .

1 Beğeni

Yükseltiyorum.
İki yeni kitap Fisherman ve Heart Shaped Box; iki eski kitap da Kıyamet Kitabı ile Hayalet Kitabı ise bu yıl güzel kapanır.

3 Beğeni

Çok güzel olurdu ama fazla zaman kalmadı. The Fisherman, Karanlık Kitaplık’tan çıkmayabilir ama Heart Shape Box çıkarsa kesinlikle K.K.'dan çıkar (diğer Joe Hill eserleri gibi) :smiley: Diğer kitaplar da yayınlansa hepimizin yüzünde gülücükler açar.
Benim tahminim yıl bitmeden bir tane daha Stephen Graham Jones kitabı, muhtemelen The Only Good Indians’ı K.K.'dan okuma imkanı buluruz.

2 Beğeni

Cidden şu Kıyamet Kitabı gelsin artık ya kaç yıldır bekliyoruz.

3 Beğeni