Yeni Çıkan Kitaplar - En Yeni Kitap Haberleri

5 Beğeni

Andrea Camilleri beğendiğim polisiye yazarlardan biridir. Mylos ve Ayrıksı Kitap son dönemlerde güzel polisiye seriler basıyor.

2 Beğeni

22 Beğeni

Yeni bir Hüseyin Rahmi eseri görmek güzel.

6 Beğeni

İyi Geceler Punpun kaç cilt olacak bilen varsa söyleyebilir mi?

Ya 7 yada 6 cilt olacak. Normalde 13 ciltlik bitmiş bir seri ama bizde 2 cilt bir arada basılıyor bu yüzden son ciltte 3 cilt bir aradaya mı giderler yoksa tek cilt olarak mı çıkarırlar emin değilim.

1 Beğeni

Gerekli’yi biraz tanıyorsam son cildi 3 cilt yapmaz tek cilt olarak basar 13.sayıyı.

1 Beğeni

Olay biraz karışmış. Japonyada 13 cilt edition normalde fakat Avrupada 2 cilt bir arada olarak çıkarmışlardı. Bizde Avrupa edition kafasında çıkarıyorlar bu durumda 7 ciltli olacaktir. Avrupa 7. Cilt in Japon edition 14. Cilt karşılığı olmadığından digerlerinin yarısı kalınlığında olacak.
Örnek Avrupa Edition (Cilt renklerimizde aynı)

image

6 Beğeni

Keşke sırt tasarımında da uyabilselerdi. Bizimkiler dümdüz :smiling_face_with_tear:

5 Beğeni

13 Beğeni

Yaşasın, Sheridan LeFanu’nun Yeşil Çay hikayesini sonunda okuyabileceğiz, hayalet öyküleri severler için çok iyi haber. Lacivert serisinden çıkarsa tek hikaye, klasik seriden çıkar ise birkaç öykü daha okuyabiliriz.

3 Beğeni

Ben de görünce çok mutlu oldum. Harika bir haber.

1 Beğeni

Darısı Uncle Silas’ın başına :smiley:
Elleri değmişken keşke bir de Melmoth the Wanderer görsek…

1 Beğeni
4 Beğeni
4 Beğeni

“Eskiden insanlar görünmeyen tanrılara taparmış ama bizim tanrılarımız aramızda dolaşıyor. Arkalarında kanlı ayak izleri bırakarak…”

3 Beğeni

248 sayfa kitap ve 70 lira :robot: Artık 500-600 sayfalık kitaplar için en az 200 lirayı gözden çıkaracağız herhalde.

3 Beğeni

Öyle görünüyor. Özellikle müşterisi fazla olmayan yayınevleri ne yazık ki fiyatı daha yukarda tutuyor. Mesela Orkun Uçar’ın diğer çıkacak olan Asa Gri Tanrı kitabı Opus’un satışına göre basılacak ya da basılmayacak aynı yayınevinden.

1 Beğeni

10 dolares fazla değil sanki? Bir dakika ben maaşımı dolar olarak almıyordum, gerçekten pahalı…

2 Beğeni

Dolar üzerinden bakarsak aşağı yukarı 3,50 dolar :smiling_face_with_tear:

2 Beğeni