Yeni Çıkan Kitaplar - En Yeni Kitap Haberleri

Hocam hayat zor ama geleceği de gözden çıkardıysak saat durmuş demektir. O şekilde de ben yaşamam valla o yüzden mecbur değişim umut ediyorum. Zihniyet gelişimi olarak değil de ekonomik olarak işler yoluna girer diye umuyorum.

Ekonominin her kademesine yetkin kişileri yerleştirsek bile düştüğümüz durumdan kurtaramazlar bizi.
Çok ince düşünerek üstüne de bilerek ve isteyerek uçurumdan aşağı bıraktılar bizi, uçurumdan çıkmamızı sağlayacak her türlü faktörü de ortadan kaldırdılar…

1 Beğeni

Hocam hastanın ölüm saatini söylemediniz.

Runik Kitap- Bilgi serisi yeni kitaplar.

11 Beğeni

Binlik olmasın ya, enflasyonu da fazla yansıttın sen :joy: Ay ay gelsinler bari de gözümüze batmadan kendimizi kandırıp teker teker alalım :smiley: .

1 Beğeni

Runik kitaplarını okuyacaklar için güzel bir önerim var. Kitapyurdu e-kitap uygulamasında bu kitapların büyük kısmı var.

Platin üyelik sahiplerine e-kitaplar uygulama üzerinden ücretsiz (Ayrıca KY’nin sesli kitap uygulaması var ve yine platine ücretsiz) veya aylık (10 TL civarı yıllık 90 TL civarı abone olunabiliyor.

https://www.kitapyurdu.com/e-kitap

8 Beğeni

İyiymiş doğrusu. Ama ben Bilgi serisinin çoğu kitabını almış bulundum. Platin üyeliğim yok ancak düşünebilirim.

1 Beğeni
7 Beğeni
8 Beğeni

Of o yanan tanrının kağıt kapağı yok mu…

Hımm acaba ilknokta ithaki %50 indirimini en yakın ne zaman yapar :sweat_smile:

Ciltli bandrolü saklamışlar :smile: Beraber geldiler. 240 fiyat olmayaydı iyiydi :confused: .

Citlinin fiyatı harbiden çok yüksek yani normalin 2 katı.
Seriye ciltli başladığım için pişmanım.
Ayrıca normal kapak görselleri ciktliden daha çok hoşuma gitmeye başladı.

Haşhaş Savaşı serisini karton kapak alacaktım normalde.Forumdan bir arkadaş karton kapakların kalitesinin kötü olduğunu belirtince ciltli alırım diyordum.Son kitabın çıkmasını bekliyordum almak için ama fiyatı görünce kalktım bir bardak soğuk su içtim.Almaya alıcaz da bu fiyat nedir ya böyle?:weary:

Haşhaş’a ciltli başlamak yine bi derece. Ben Malazan’a ciltli başladım ve pişmanım.

5 Beğeni

E ben Malazan’a da ciltli başladım. :face_holding_back_tears::face_holding_back_tears::face_holding_back_tears:

4 Beğeni

Başınız sağolsun, cüzdanınızı çok genç yaşta kaybetmişsiniz.

7 Beğeni

Dostlar sağolsun hocam. :joy:

9 Beğeni

O da bir şey mi ben Malazan’a ciltsiz başladım. Daha pişman olmasam da olacağım gibi, dile kolay daha 8 kitap çıkacak :joy:

3 Beğeni

Bence Haşhaş savaşlarının ciltsiz kapakları daha güzel. Şahsen ben ciltsiz almayı düşünüyorum.

1 Beğeni

5 Beğeni