Bunlar da sıkıldıkça Agatha Christie’ye sarıyor.
Üçüncü kez cep boy diye okudum xd
Yeni bir şeyler deniyorlar
Özellikle Suveren çevirileri gömlek cebine bile sığar hakkaten; üçte birini kırpmış sağolsun hepsinin.
İlk kitabı ciltsiz aldığım için devamını da öyle alacağım, tabii kapağın kalitesi de gerçekten çok kötü. Ama ucuz ve kapak görseli daha güzel olduğu için ciltsiz daha mantıklı şu an.
Yıllardır bekleyenlerimiz vardı ve kapaklar da pek hoş…
Altın Kitaplar’ın kitap piyasasına milyon TL’lerce borcu var, ellerindeki kitapları dağıtıcı ve kitabevlerine borçlarına karşılık neredeyse bedava veriyor yıllardır bu yüzden son 3-4 yıldır piyasada bir agatha christie ve diğer telifsiz kitaplarının bolluğunu yaşıyoruz.
Maliyeti ne kadar düşük basarlarsa kitapları onlar için o kadar iyi. Stephen King harici kitap almıyorum mesela Altın’dan yıllardır çünkü kağıt ve baskıları inanılmaz kötü
Bu olayı ben de duymuştum. Başka yayınevlerine nasıl borcu oluyor acaba, o kısmı anlayamadım?
Kronikten çıkacak Nicola di Cosmo-China’s Frontier Enemies’den hiç ses seda yok mu?
Çok iyi Okuma etkinliği yapıp hep birlikte okusak çok güzel olmaz mı
.
Harry Potter gibi yemek kitabı olabilir
Ben okuma etkinliğine varım.
Eminim daha katılanlar olur.
Benim aklıma da aynı şey geldi, o yüzden paylaşıp paylaşmamak arasında kaldım.
Kapaktaki tencereden falan o anlaşılıyor. Gandalf’ın gücünü borçlu olduğu, Gri Gandalflıktan Beyaz Gandalflığa kavuşmasında etkili olan yiyecekler. Frodo’nun yaptığı uzun yolculukta gücünün hiç tükenmemesini ve küçük boyuyla koca yüzüğü taşımasında ona kuvvet veren yiyecekler Şaka bir yana ama Tolkien Dünyasından Tarifler olarak çevirdi translate. Sanıyorum Harry Potter tariflerinin benzeri bir kitap olacak.