Yeni Çıkan Kitaplar - En Yeni Kitap Haberleri

Kapak ve diğer görsel şeyler haricinde çeviride gördüğünüz bir problem var mıydı? Çevirmen aynı isim çünkü.

Geçenki indirimde 26 tl’ye almamış olsam alırdım. Diğer kitapların hepsi normal kitap boyundayken beyaz kapak birkaç cm daha kısa çok sinir bozucu gözüküyor.

İade süresi geçmemişse iade etmeyi deneyin bence.

Beyaz kapaklı laneti mi diyorsunuz ? Denemek lazım aynen.
Edit: 10 Ekime kadar iadem varmış hemen iade talebi oluşturdum. Valla iyiki söylediniz çok iyi oldu :blush:

1 Beğeni

Yeni baskı Silmarillion’u ben de aldım. Kitaplığımda ebatları nedeniyle sevmediğim beyazları çıktıkça siyahlar ile yeniliyorum.

Daha önce hiç okumadım ama Tarık Dursun K. görünce kesin okumalıyım diyorum.

Ben özellikle Kurşun Ata Ata Biter’i çok beğenirim, galiba bu yaşıma kadar 3-4 kez okudum bu kitabı.

1 Beğeni

Kimse bundan bahsetmemiş çocuk kitabıda olsa Asimov.

4 Beğeni

İlk fırsatta hepsini alacağım.

1 Beğeni
11 Beğeni

Üzüldüm, bendeki de beyaz kapak

1 Beğeni

Sevilmeme nedeni beyaz kapak değil de ebat gibi geliyor bana. En azından benim öyle . :slight_smile:

4 Beğeni

Ben de ebatından pek bir muzdaribim aslında ama o kadar para verecek gücüm kalmadı maalesef. Yakın zamanda kitaplığı eksiltmeye de gideceğim zaten. Daha Malazan gelecek ona da gidecek bir dünya para. Şu ciltli Yürüyen Şato serisini de almak istedim ama yok… Olmuyor artık maalesef. BKK ve Terry Pratchettları bile bozasım var.

3 Beğeni

Malazan 3. kitabın liste fiyatı için şunu diyeceğiz gibi geliyor bana. :slight_smile:

"Ben bu paraya indirimden ciltli Dune seti almıştım. "

9 Beğeni

Evet, gerçekten öyle olacak sanırım çünkü 3. kitap 2.den de uzun. :joy:

1 Beğeni

Beklediğimiz kitap geliyor :slight_smile: Umarım Sicilyalı gibi baskısı bulunmayan diğer kitapları da basılır.
Puzo kitaplarını okumaya kıyamıyorum. Yaşlandıkça okurum diye garip bir bekleme halim mevcut.

4 Beğeni

Yeni baskının gelmesi kadar yeni çeviriyle gelmesi de güzel.

1 Beğeni

Alfa’nın Solaris’i yılan hikayesine döndü yahu :slight_smile:

5 Beğeni

Ben de aldım. Beyaz kapaklı olanı kardeşime hediye ederim yada durur bilmiyorum.

1 Beğeni