Neyse ki ben çıkmadan ilknokta siparişi vermiştim.
Ha bir sipariş de iki baskıya verdik. Neyse canları sağolsun.
Masraftan kurtulamadık
Neyse ki ben çıkmadan ilknokta siparişi vermiştim.
Ha bir sipariş de iki baskıya verdik. Neyse canları sağolsun.
Masraftan kurtulamadık
Malazan 3 çıkmış sonunda. Sevindim.
Fiyatı uygun bulmayan arkadaşlara katılıyorum ve bir öneride bulunmak istiyorum. Bizi bu batağa saplayan @isos81 hocam herkese ülker çikolatalı gofret ısmarlasın. @alper hocamdan alıntı yaptığımı belirteyim. Bu sözü o kullanıyor genellikle. Gerçi o tadelleciydi galiba.
Benim sepet de aynısıydı. Goblin’i arkamda bırakıp, siparişi geçtim.
Buzun Anıları verdiğiniz her kuruşa değer. Şaheser o kitap.
Okuyup da beğenmeyene king size Tadelle benden.
İthaki,Leigh Bardugo-Dokuzuncu Ev’in devam kitabı hakkında bir şey söyledi mi acaba?Yurt dışıyla aynı dönem çıkma olasılığı var mıdır
Ciltsiz malazan ı Pazar doğumgünüm için almak isteyen ya da isteyenlere hayır diyemem
Hem ciltli hem ciltsiz almıştım ilk 2 kitabı. Şuanda ikisine de para veremiyorum. Hayırlısı bakalım…
Bildiğim kadarıyla bir şey söylemediler.
Benim çekiliş hakkımı senden yana kullanıyorum hocam o zaman. 3. Kitap ciltsizi sana hediye ediyorum.
Son kitabı (karton kapak) %50 indirimle 300’e almayız değil mi ya, ona göre devam edeceğim ben seriye
İthaki eksiklerim de ötelene ötelene iki katı fiyata çıktı zaten.
Yani cidden ben ciltli aldım gaza gelip diğerleri de ciltli diye ama şimdi iptal mi etsem diye düşünüyorum. Daha önce ilknokta siparis iptal edip ücret iadesinde uğraşan oldu mu ona göre iptali basayım
BKM’den sipariş geçtim, 2 gün sonra iptal ettiler temin edilemedi diye…
Teşekkür ederim hocam. Mahçup oldum vallahi ne yalan söyleyeyim.
Bu ülkede seneye birşeyler değişecektir. Değişmezse zaten derdimiz Malazan olmaz. Keza ithaki diye bir şirkette kalmaz.
Estağfurullah hocam. Bu seriyi ne kadar sevdiğini biliyorum. Bana özelden isim soyisim adres tel no verirsen hallederim yarın.
Adnan Özyalçıner kitaplarını da artık Everest yayınlayacakmış. Beklentim Toplu Öyküler’in de tek kitap olarak basılması.