JV için kartlar yeniden dağıtılıyor. Şaka bir yana JV’ye talep var galiba.
İki eserin çevirisi de değişmiş. İnşallah notlandırılmış ve orijinal görselleri de olur.
Remzi güncel klasiklere iyi çevirmenlerle başlamıştı ancak son 5-10 kitaptır her çeviri Erol Erduran’ın. Kendisi yayınevi mirasçısı ve yöneticisi aynı zamanda sanırım. Rusça, İngilizce, Fransızca bana mısın demiyor maşallah.
Ek: Pardon ben atlamışım Zweig da çevirmiş Almancayı atlamışım.
Yüzde 50 falan olursa alacağım da şu an düşünmüyorum açıkçası. Üzüyor artık iyice.
Remzi sevdiğim bir yayınevi, Shakespeare baskıları da iyidir. Ancak klasikler serisinde Bertan Onaran, Azra Erhat, Cevdet Perin vs. gibi çevirmenlerle başlayıp sonra dil ayırt etmeksizin hepsini Erol Erduran adıyla basmalarını eleştirmek istedim.
kitap almayacağım demiştim uzun süre için, sözümü yutmak zorunda kalacak gibiyim
LOL bana yabancı bir evren ve iyi ki öyle Malazan tek başına yetiyor bana.
Ben tanışmak dahi istemiyorum.
LOL romanı kalsın. Benim dikkatimi çeken ciltli 2.5 katı fiyatlı. Bir cilt bu kadar etmemeli!
Popüler dizi\film kitapları neyse LoL kitabı da o aslında. Gereksiz.
İthaki ayrıcalığıyla ciltli versiyona sahip olmanın hissettireceği tatminin bedeli o hocam, maliyeti değil, çok görmeyin lütfen.
Oley oley oleeeeeeeeyyyyyy çekebilirim en sonunda.
Nihayet Zafon’un son kitabı geldi. Benim için bu senenin en güzel kitap haberi.
Zafon güzel haber ama 1000 sayfa civarı kitap, Kırmızı Kedi 250 tl etiket yapıştırır buna.
Alfa’dan beklediklerimiz PKD, Lem. Çıkan kitaplar Aşk Üzerine ve Aşk Dersler…
Bende Avusturya Edebiyatı Öykü Antolojisi de var Arpad’ın.
Gerçekten her alfa paylaşımında gözlerim bu ikiliyi arıyor. Bu yıl toplu öyküler 5 çıkacaktı bir de.
@Strenergy hocam senin diyaloğun vardı sanırım alfayla, rica etsek bi sorar mısın PKD ile Lem’e ne oldu?