Yeni Çıkan Kitaplar - En Yeni Kitap Haberleri

Kırmızı Kedi yenisi:

Sia Kitap yenisi:

Zamanımızın Bir Ressamı - John Berger

https://kidega.com/kitap/zamanimizin-bir-ressami-399745/detay

Say yenisi:

Spinoza’nın Etikası - Steven Nadler

https://kidega.com/kitap/spinoza-nin-etika-si-398145/detay

Paylaşımı yapmışlar ama sanki bana Google’dan da araştırıp bulabileceğim şeyler var gibi geldi içinde. Sipariş iptali geçeceğim.

1 Beğeni

Everest yenileri:

Tırışkadan İşler - David Graeber

Beyaz Kumlar - Geoff Dyer (Everest Deneme Serisi)

Yapacak Bir Şey - Zadie Smith

Y A K I N D A !

6 Beğeni

Ruh Avcısı mı acaba?

12 Beğeni

Yeni bölümler mi acaba

2 Beğeni

Muhtemelen Özgür Demirtaş’ın yaptığı “George Orwell” tweetine gönderme :blush:

3 Beğeni

Siz böyle dediyseniz yeni kitap değildir o zaman. :joy:

2 Beğeni

Valla hiç öyle bakma bazen ben de yeni kitapları buradan öğreniyorum :joy:

7 Beğeni

image

12 Beğeni

Ruh Avcısı bilimkurgu değil ama belli de olmaz belki öyledir de ben okuduğumu anlamamışımdır.

2 Beğeni

Bu ikisinden biri de olabilir. Tahmin sadece…

4 Beğeni

İthaki bu ne yapacağı belli olmaz. :joy:

3 Beğeni

Ümitlenmeyin bence o hesap gönderme yapmayı seviyor ve son 2 günde çok popüler olmuş bir gönderme o.

2 Beğeni

En son araya bir fabl karıştırdılar. Kaynatırlar araya üçüncü dördüncü kuşaktan bilim kurgu diye.

2 Beğeni

Eksik Parça yayınevi - Zamanın Çocukları kitabının devamı ne zaman gelecek bilen var mı?

2 Beğeni

Can’ım yayınevinden yeniler :slightly_smiling_face:

8 Beğeni

İlk dikkatimi çeken “Güney Deniz Hikayeleri - Kırmızı” denmiş ve aynı çevirmenle 1. baskı olarak bandrol alınmış. Bu baskılar yeni kapaklı baskılar mı acaba?

Benim de dikkatimi çekenlerden biri o oldu. Yeni bir seriye dahil edebilirler ya da özel bir baskı geliyor diye düşünüyorum. Jack London’ı klasikler serisinden alma fikri varsa saçma geliyor bana. Göreceğiz yakında…

1 Beğeni

Mesela Bulgakov’da da benzer durum var, keza altındakilerde de: Hikâye koleksiyonları içinden öyküler. Acaba daha önce yayınlanmış toplular içinden seçilip Lacivert Klasikler’e mi alınacak yine söz konusu bu öyküler? :thinking:

(Odessa Öyküleri, Atını Sürüp Giden Kadın, Narcissus’un Zencisi ve Tekinsiz Hikâyeler baskısı tükenmiş toplu baskılar.)

1 Beğeni