Yeni Çıkan Kitaplar - En Yeni Kitap Haberleri

Instagram hikayelerinden Pegasus yayın evinin hikayelerine bakarken kitap fuarı standında Witcher serisinin 8. kitabının yakında çıkacağı ile ilgili stand görseline denk geldim. Umarım yarım kalan bütün serileri yavaş yavaş çıkarmaya başlarlar.

17 Beğeni

Fuar süprizlerinden bir daha

6 Beğeni

Teşekkürler ediyorum. İnançla bekliyorum ki Rahmetli Kemal Sunal’ın Kapıcılar Kralı filmindeki, üst katta ıturan yaşlı apartman sakini gibi bende, birgün, “nasıl, yaza yaza düşürdüm hükümeti” diyeceğim…

2 Beğeni

Ben de bekliyorum Kızıl Mars devam kitaplarını. Ithaki 2. kitabı cevirtirken 3. kitabı da çevirtsin bari de iki kitabı arka arkaya basarak bunca zaman bekleyen biz Kızılcıların beklentisini geç de olsa karşılasın. Mazallah 3. kitap için de sorun falan çıkar çürürüz bu sefer beklerken.

1 Beğeni

Kızıl Mars serisinin devamını çıkmasını beklerken neredeyse Mars’a ayak basıp üs kuracağız :slight_smile:

2 Beğeni

8 Beğeni

Yazan ve çeviren: lorem ipsum

2 Beğeni

Yazan ve çeviren Lorem Ipsum nasıl oluyor? Hangi dilden çeviri bu? Belli ki bir mahlas, ama ne yazarı ne de kitabı Goodreads’te bulamadım.

1 Beğeni

Böyle bir şey çıktı karşıma.

3 Beğeni

Sorum yeterince açık olmamış. Lorem Ipsum ile başlayan uyduruk metni biliyorum, ama hem yazan, hem de yazdığını kendisi çeviren bu Lorem Ipsum mahlaslı yazar hakkında bilgisi olan var mıdır?

1 Beğeni

Henüz tamamlanmamış kapağı paylaşmışlar.

3 Beğeni

Ben 7 kitap diye biliyordum. Çok şaşırdım görünce.

1 Beğeni

Fol kitapları basmadan - çıkmadan önce sosyal medyada sık sık taslak kapakları paylaşıyor, muhtemelen o paylaşımlardan alınmış bu kapak.

1 Beğeni

Şimdi mantıklı oldu. Eyvallah.

1 Beğeni

Yanlış hatırlamıyorsam 2013’te Fırtınalar Mevsimi (Season Storms) adında Son Dilek ile Kader Kılıcı arasındaki zaman diliminde yaşanan olayları ele alan bağımsız bir ara kitap olarak yayınlanan kitap hocam.
Pegasus yayınları kitap kapağı ile ilgili bir konu nedeni ile anlaşamadıklarından dolayı basılamadığı yönünde bir konu vardı geçen sene.

1 Beğeni

Fol batıracak beni. 20 küsür kitap aldım indirimde, üstüne 5 tane daha çıktı bir haftada.

2 Beğeni

Teşekkürler bilgi verdiğiniz için. Merakla bekliyorum çıkmasını şimdi. :hugs:

1 Beğeni

Türk Dili ve Edebiyatı Üzerine Makaleler - Rıza Tevfik Bölükbaşı

3 Beğeni

6 Beğeni

Her seferinde bir umut Pardayanlar’a bakıyorum ama yok, inat ettiler basmıyorlar.

4 Beğeni