Yeni Çıkan Kitaplar - En Yeni Kitap Haberleri

Bu millet Ocak 2022’den beri PKD kitabı bekliyor. Ubik’ten beri bir kitabını göremedik. 2023’te bombalasalar da hasret bitse.

2 Beğeni

Oo Alfa Michael Dibdin basıyormuş. İşte bu iyi bir haber.

2 Beğeni

İthaki Yayınları

11 Beğeni

Michael Dibdin kitaplarında muhtemelen aşağıdaki kapaklara uygun format kullanılacak. Sadece tahmin tabii. Güzel olur ayrıca.

Ekleme: Bu arada İthaki yeni bir Cixin Liu kitabı basıyormuş. Nihayet.

6 Beğeni

Cixin Liu yeni kitap mı? Harika bir haber. Öykü derlemesi mi acaba?

2 Beğeni

Kindle versiyonu 55 sayfaymış, 60 TL etiket fiyatı verilir buna şimdi. :clown_face:

2 Beğeni

Büyük bir hayalkırıklığı yaşadım şu an. :frowning:

2 Beğeni

1 dakika önce paylaşılan görsel. Numarada sorun yok gibi görünüyor.

17 Beğeni

Çoğumuz Alfa numara basmayı unuttu mu diye korktuk, ama Alfa zaten 4. kitaptan sonra kitapların sırtlarına kapak görsellerini koymayı bırakarak Alfa’lığını yapmıştı zaten :smiley:

3 Beğeni

Ön tarafta numara sadece şömizlerde yazıyor. Numarasız olan kitabın asıl kapağı. Ondan karışıklık çıkıyor :slight_smile:

1 Beğeni

Kitaplar gelirse ona da bakarız. :joy:

1 Beğeni

Merak etmeyin Alfa sizi şaşırtmaktan (korkutmaktan) geri bırakmaz. Maalesef bu sefer de kitabın sırt kısmında yayınevinin logosu yok. Zaten kitaplar yan yana koyulduğunda tutarsızlık olmazsa rahat uyuyamazlar, bir Alfa klasiğidir…

Satın alan arkadaşımdan görmüştüm ve hâlâ nasıl böyle devam edebiliyorlar şaşırıyorum. Umarım her kitap böyle değildir.

2 Beğeni

Kısa ama o kadar kısa değil, 200 sayfa falan olur.

Yayıncısı “paperback” baskısına 256 sayfa demiş:

3 Beğeni

Kitapların kapakları çok güzel

1 Beğeni

Evet dediğiniz gibi, goodreads’deki paperback edisyonlar hep 200 sayfa üstü. Mesela İngilizce paperback 256 sayfa, Lehçe 240 sayfa, İspanyolca 224 sayfa.

1 Beğeni

Dibdinlere Labirent’in yayımladığı iki kitap ile başlamış Alfa, hiç ümidim yok ama umarım Labirent titizliğinde olur seri. Polisiyeye o kadar emek veren bir yayıneviydi ki Labirent, o zor şartlarda nelere girişmiş şimdi daha iyi anlıyoruz. Forumda ise Hüseyin’e selamlar. Umarım yeniden ve daha iyi işler yapacaktır.

1 Beğeni

Titizlik ve Alfa pek bir araya gelen kelimeler değil ama ben de bu dileğinize katılıyorum.
Evet, Labirent’ten okuduğum polisiyeler çoğunlukla iyi işlerdi. Hatta birkaç ay önce Amazon’da iki Dibdin kitabı bulmuştum çok uygun fiyata ancak almamıştım, sonra tükendi. Umarım hızlı ve titiz çalışır Alfa.

1 Beğeni

16 Beğeni

Ne güzel kapak öyle.

3 Beğeni