Yeni Çıkan Kitaplar - En Yeni Kitap Haberleri

Sonunda Ölüleri Anmak (Ian Rankin) :slight_smile:

1 Beğeni

Sonunda PKD. Keşke olsa.

Bu arada Kan Kitapları yalan oldu gitti. Neyi beklesek ağaç olduk.

4 Beğeni

Gözden kaçırdıysam kusura bakmayın ama Alfa’da şu şekilde bir Tenten serisi geliyor.

20 Beğeni

Bunu yapacaklarını ciltleri yayınlamaya başladıkları zaman söylemişlerdi, o nedenle Tenten ciltlerini almak yerine bekleyenlerden oldum ben.

Gerçi bekledim de ne oldu muhtemelen orada liste fiyatı olarak 1600-1800 TL yatıyor. Sanırsam almam herhalde. :slight_smile: Evet evet satın almam. :slight_smile:

9 Beğeni

Tabi tabi eminim satın almazsınız. :relaxed:
Ben en iyisi bir iddia başlığı açayım sizin alıp almayacanığıza dair.

Ben ciltleri çok beğendim ama o fiyatlar olursa benim almayacağım kesin gibi. :face_with_peeking_eye:

1 Beğeni

Bu ciltli baskılar normallerden daha küçük boy mu acaba?

Hocam maalesef hiç bilgim yok. :man_shrugging:t4:

1 Beğeni

Biraz daha küçükler boyut olarak.

13 Beğeni

Teşekkürler ederim! 202020

1 Beğeni

İthaki yine hiç şaşırtmayan bir hareket yapmış. Kapsül Serisi’ni herkes ciltli olarak biliyor, arkadaşım Ve İşte Zaman Savaşını Böyle Kaybedersin’i aldı, sitelerde ciltsiz versiyona dair hiçbir şey yazmıyor, ciltli yazan kitabı sipariş ettiğiniz zaman size yeni ve ciltsiz versiyon gönderiliyor. Alacak olanlar bu duruma dikkat etsin.

10 Beğeni

Serinin kitaplarının yeni baskılarını ciltsiz mi yapmışlar.

Neyse iyi olmuş bana da Kapsül serisini terk etmek için bir bahane olur.

8 Beğeni

Ketebe 16 kitabını basmış Kemal Tahir’in.

Ketebe baskıların liste fiyatları İthaki’ye göre daha uygun.

Şöyle de bir kampanya varmış. 500 TL üzerine 50 TL indirim.

6 Beğeni

Bugün Tenten kitapları ile ilgili gönderiyi paylaşan Alfa yetkilisi Mustafa Küpüşoğlu’na ayrıca Robin Hobb’un devam kitaplarının gelip gelmeyeceğini sordum.
“Yayıncısından izin alabilirsek elbette.” cevabını verdi.
Ben şahsen bunu olumlu olarak düşünmek istiyorum. Tabi en az ve en iyi halle 3-4 yıl diyorum.

7 Beğeni

Bende kapsülleri bırakmayı düşünüyordum, kesinleşmiş oldu kararım :slight_smile:

2 Beğeni

Fiyatları uçmuş zaten: Liste fiyatları 70-80 TL olmuş. Baskıda bir değişiklik olmasa bile
yeni gelecek kitaplar da en az bu fiyatlar ile çıkacaktı.

Bu da terk etmek için ikinci nedenimiz olsun. :slight_smile:

6 Beğeni

Fi tarihinde Mandalin Yayınları iki kutu tam seti 100 TL’ye almıştım. Hey gidi günler hey…

Yakarış Çemberi’ni çok sevmiştim buradan, güzel bir kitaplık olacağını düşünüyordum ama nasip işte.

1 Beğeni

Merak edenler için bir fikir verebilir.

8 Beğeni

Seriden yeni çıkacak olan kitaplarda ciltsiz çıkacakmış. Seriyi ciltsiz olarak güncellemişler.

1 Beğeni

O zaman elveda diyoruz bu seriye. Zaten bir iki tanesi hariç beğendiğim olmamıştı.

2 Beğeni