Yeni Çıkan Kitaplar - En Yeni Kitap Haberleri

Ben 2 yıl önce Saramago tüm kitaplarını 350 liraya almıştım, şimdi 2 - 3 kitabı o fiyata gelir sanırım.

3 Beğeni

Perşembe Günü Cinayet Kulübü serisinin ikinci kitabı çıkmış.

6 Beğeni

Edebiyatla Felsefe Arasında - Hilmi Yavuz

hilmi-yavuz

3 Beğeni

Epsilon yayınevi World of Warcraft’ın ilk kitabını basıyor. Kitaptan sonra evrene mangaları ile devam edeceklerini söylüyorlar.

12 Beğeni

Bunun çizgi roman olması lazım. Simonson, Lullabi, Hope.
Türkiye’de ilk kez hatalı olmuş. Zamanında Gerekli Şeyler basmıştı, az sayıda sanırım.

3 Beğeni

Ben Epsilon’un yalacısıyım hocam.
Ben de daha önce WoW evreniyle ilgili basılan bir şey vardı diye hatırlıyordum demek ki sizin dediğinizmiş.

2 Beğeni

Asım Bezirci kitapları galiba artık İş Kültür’de…
Hasan Hüseyin “Kızılırmak” Bir adet Turgenyev, Albay Jack daha önce çevirisine denk gelmediğim Daniel Defoe kitabı.

Kızılırmak Karton K. Hasan Hüseyin Korkmazgil 1
Kızılırmak Sert Kapak Hasan Hüseyin Korkmazgil 1
İnceldiği Yerden Kopar-Sığıntı Karton K. İvan Sergeyeviç Turgenyev Ergin Altay 1
İnceldiği Yerden Kopar-Sığıntı Ciltli İvan Sergeyeviç Turgenyev Ergin Altay 1
Albay Jack Ciltli Daniel Defoe Zafer Avşar 1
Albay Jack Karton K. Daniel Defoe Zafer Avşar 1
Bir Gözyaşı,Bir Gülümseme Karton K. Halil Cibran Kenan Sarıalioğlu 1
Bir Gözyaşı,Bir Gülümseme Ciltli Halil Cibran Kenan Sarıalioğlu 1
Geçmişten Gelen Bütün Şiirleri 1 Karton K. Asım Bezirci,Tevfik Fikret 1
Geçmişten Gelen Bütün Eserleri 1 Ciltli Asım Bezirci,Tevfik Fikret 1
14 Beğeni

Yerli Bilimkurgu Yükseliyor grubumuzun 4. seçkisi çıktı.

20 Beğeni

Hasan Hüseyin Korkmazgil :pray:
Sene sonu güzel bandrol haberleriyle kapanıyor.

2 Beğeni

Arada unuttukları bir adet sert kapak baskı oldu. Kaç ay oldu hâlâ 40. kitap Attila İlhan Korku Krallığı baskısı yapılmadı.

Asım Bezirci tüm eserler yayınlayacaklarsa bayram ilan etmek lazım, yıllardır baskısı yoktu. Modern Türk klasikleri serisinden çıkacak galiba. Sert kapak ve bu bastıkları kağıt ile arşivlik olacak.

1 Beğeni

Kitapyurdu, idefix filan denedim ama, satışta görünmüyor…

1 Beğeni

Şu anda liman yayınevinin kendi sitesinde satışta.
https://www.yayineviliman.com/index.php/component/virtuemart/kitaplar/yerli̇-bi̇li̇m-kurgu-yükseli̇yor-bi̇li̇m-kurgu-öykü-seçki̇si̇-2022-detail
Diğer sitelere yakında eklenir.
Kitap çıkınca ilk olarak yazarlara yazar payı olarak birer adet gönderildi.

48 yazara ait 46 öykü, 1 şiir, 1 çizgi roman var. 426 sayfa.

5 Beğeni

Teşekkür ederim. Hemen bakıyorum.

1 Beğeni

Serinin 4. kitabı gelmiş. 1016 sayfaymış. Ne yazmış böyle yazar…
https://www.eganba.com/ruhlar-labirenti-unutulmus-kitaplar-mezarligi-4

12 Beğeni

Son 1 aydır bu başlığa sadece bu haberle karşılaşabilmek için giriyordum. Çok teşekkürler. :pray: :pray: :pray:

ek: ohhh güzel fiyat.

4 Beğeni

Güzel haber. Kırmızı Kediye bir uğrayayım. :smile:

2 Beğeni

Haksız çıkmayı çok isterdim. :joy:

6 Beğeni

İlk defa bu seriyi duydum .Türü nedir acaba ve sizce alayım mı seriyi .?

1 Beğeni

Serinin ilk kitabı çıktığında İzmir Kitap Fuarında yayınevi piyasasından olan arkadaşlarımın şiddetli tavsiyeleri üzerine almıştım. Bir süre sonra bir şans tanıyıp okuyayım dediğimde elimden bırakamadım. Daha sonra serinin diğer kitaplarının çevirisinin yapılmasını beklemeye başladım. İlk olarak serinin ilk 3 kitabını Altın Yayınları basmış. Daha sonra devamını getirmemişler. Serinin bu son kitabını acaba Kırmızı Kedi basar mı diye büyük heyecanla bekledim. 2 sene yayınevine mailler attım ama cevap alamadım. Şimdi nihayet seri tamamlandı.
Seri bir dönem İspanya’sına da ışık tutan heyecanlı ve güzel bir roman. Hatta serinin bir özelliği istediğiniz kitaptan başlayarak karışık okuyabilmeniz. Basım sırasına göre de okuyabilirsiniz, karışık da okuyabilirsiniz, şu an tam sıralamasını bilmesem de olayların geçtiği kronolojik sıraya göre de okuyabilirsiniz. Ben bu seri için daha prestijli baskılar olmasını umardım. Ciltli ve şömizli basılmayı hak eden çok güzel bir seri. Bence yeteri kadar reklamı da yapılmıyor. Yani kitap fuarında yayınevinde bulunan arkadaşlarımın ısrarı olmasa belki bu güzel seriyi hiç keşfedemeyecektim. Tür bağımlısı olun veya olmayın eminim çok hoşlanacaksınız. Maalesef bu güzel eserin yazarı da pandemi döneminde genç yaşta hayatını kaybetti.

ek : Hatta şu an son kitabın basılmasının şerefine seriye tekrar ilk baştan başlama isteğim bile var.

14 Beğeni

@HAKOYETO eğer seriyi almayı düşünürseniz ki bence kaçırmayın, şu an Amazon’da fiyatları etiketine göre oldukça cazip.

11 Beğeni