Neuromancer aralığa kadar çıkar diye ümit ediyordum bende
Seriden çıkmış 7 kitap vardı zaten
Hahah 8-9 olması lazım değil miydi bunun? Neyse şimdi goodreads ten kitabın arka kapağını da okudum zaten bana yazılmadığı belli. Tüm diziyi değerlendirdiğimde memnuniyetsizliğim de fazla, benden pas ithaki abi. Zaten kendi dizinizde kaç kitap çıkmış onu bile hatırlayacak kadar özen kalmamış .
Duyuruda arka plana koydukları kapsül kitaplarını saysalar yeterdi.
Neuromencer’ı yayınlasınlar diye bekliyordum, bu gün apple’ın dizisini çıkaracağı haberi geldi. İthaki galiba diziyle birlikte özel özel edişın 200 liracık etiket fiyatıyla çıkartır.
Her gün yeni bir dikkatsizlik ve özensizlik olayıyla karşı karşıya kalıyoruz
Sağlam bir şekilde Bütün Eserlerini basacak yayınevi bekleyeceğim ama zor görünüyor. Muhtemelen her tarafta Ayaşlı ile Kiracılarını göreceğiz.
Çoğu yayınevi 3 roman ve 18 /19 öykü kitabını basarlar gibi geliyor bana. Bunları bir araya toplayan yayınevi olur mu diye bekleceğim ben de. Tüm Romanları- Tüm Öyküleri gibi.
Karton kapak baskı alırsam Kapra - Karbon baskıları alırım ben. 5-8-12 TL’ye karton kapak kitap almak varken 40-50 TL’ ye almam.
Yeni baskı yapmış. 2017 basım 408 sayfa, 2022 basım 424 sayfa gözüküyor.
Eski basım:
Ekleme: Çevirmen değişmiş.
Eski çevirmen için olumlu yorum göremedim. Sicili kabarık galiba. Dune ve Fahrenheit 451 gibi okumak istediğim serileri çevirmiş. İçimi bir endişe kapladı…
@Eren_Boran İş Kültür bu çevirmenin tüm çevirilerini yeniliyor. Keşke birileri de utanıp berbat haldeki Fahrenheit’ı yenilese.
Ben pek "berbat çeviri"den olduğunu zannetmiyorum. İş Kültür’ün eski çevirilerin ödemeleri ve bu konulara yaklaşımı hakkında son aylarda iyi şeyler duymadım.
Berbat dediğim Fahrenheit çevirisi zaten.