Yeni Çıkan Kitaplar - En Yeni Kitap Haberleri

İthaki basmıyorsa kötüdür kesin. :slight_smile:

İskandinav esintileri olan mükemmel bir kitap. Umarım güzel ve ciltli bir şekilde basarlar. Konusunu gayet beğendim. Goodreads puanı da gayet iyi.

2 Beğeni

Daniel Greene’de görmüştüm, onun beğendiği kitaplar ve seriler genelde sağlam oluyor. Puanı da oldukça iyi. :upside_down_face:

3 Beğeni

Yok, yok kötüdür bu. :slight_smile: Yoka İthakicim basardı. Allah’ın goblininin beğendiği şeyin güzel olma şansı yok. :slight_smile:

İthaki’cin 3,63 puanlık kitabı basmayı tercih etmiş. :skull:

7 Beğeni

Doğru kararı vermişler. Her yönüyle sanat eserine benziyor. :slight_smile:

1 Beğeni

EFSANE HABER. Yorumlar çok güzel.

1 Beğeni
5 Beğeni

Kokusunu aldım yeminle. :smiley:

2 Beğeni

Öyle bir şey olmaz çünkü Dost Körpe’yi çevirmenliğe başlatan bizzat İthaki’nin yöneticisi veya sahibi. Hatta Poe’un Tüm Öykülerini 16-17 yaşındayken o kişinin yönlendirmesiyle çevirmiş.

Yıllar önce ithaki editörlerinden duymuştum ne kadar doğrudur bilemem.

Ama Dost Körpe çevirilerini değiştirmez her halükarda İthaki, en fazla Dost Bey çeviride düzeltme yaparsa onu yayınlar. :slight_smile:

3 Beğeni

:slight_smile:

Dost Körpe: “bi rahata eremedim bu Özgür yüzünden” :slight_smile:

Dost Körpe’nin İthaki 'den yayınlanmış güzel bir kurgusu var. “Nötralizör” İthaki Pangea’nın 3-5 iyi kitabından biri.

2 Beğeni

Bandrolde görünce fark ettim, bu kitap daha önce Delidolu’dan çıkmıştı meğerse yazarın telifi düşüyormuş yeni yılda. @AnilAlacaoglu çevirisyle geliyormuş.

1

Delidolu baskısı;

resim

John Williams - Kasap Geçidi geliyormuş. Daha önceki yayınevinde Butcher’s Crossing adıyla basılmıştı.

3 Beğeni
  1. Cilt satışa sunulmuş.

https://www.yapikrediyayinlari.com.tr/100-yilinda-cumhuriyetin-populer-kultur-haritasi-3-1980-2023-yollar-bize-memleket.aspx

7 Beğeni

Vaaay demek çıktı. Sene sonu güzel bir haber oldu.

1 Beğeni

Telif 70 yıl sonra bitmiyor mu? 2013’te bitmiş olması gerekir.

2 Beğeni

Evet doğru diyorsunuz tam yıl sonunda alınınca bandrol ve şimdiye kadar da Delidolu dışında kimse basmayınca önümüzdeki sene bitiyor sandım. Halbuki tarihi de ben koydum çıkarma yapsam iyiymiş.

2 Beğeni

Tabii ki İş Kültür…

Zannetmiyorum, hatta İş Kültür o öyküleri tek tek basar 220 öykü kitabı yayınlar. :slight_smile:

Olası Toplu Öykü baskı adayları Everest, Epsilon ve belki bir ihtimal YKY delta baskısı.

@celtica 400 TL’ymiş. Önceki ciltlere göre fiyatı iki kat artmış. Muhtemelen yeni baskılarında o ciltler de 400 TL olur.

2 Beğeni

3 Beğeni