Öbürküler-Mahir Ünsal Eriş daha önce Karakarga’dan çıkmıştı, Can’a geçti demek ki
O yüzden Laputa Kitap gibi butik yayınevlerini desteleklememiz lazım
Nemesis, Michael Connelly kitaplarında neden böyle bir kapak formatı değişikliği yaptı anlamak çok zor. Eski kapaklar çok iyiydi. Tahminim, böylesi daha ucuz olduğu için. Zaten neredeyse her yayınevi ucuza kaçıyor ama nedense bu durum fiyatlara yansımıyor. Şuna bak, Korkuluk kitabının etiket fiyatı 139 tl. Şaka gibi. Kalite düşüyor fiyatlar yükseliyor.
Kapak korkuluktan çok vampir pelerinli Zorro kapağına benzemiş.
Ahaha çok doğru Ona hiç dikkat etmemiştim.
Yanlış başlığa yazmışım, o yüzden sildim.
Yeni baskısı gelmiş.
Yeni bilimkurgu klasiği.
Seri mi?
Son çıkan kitaplar, yine bir seri…
Anlaşılan bu dizi ile de vedalaşacağız.
Hem de 9 kitaplık bir seri. Muhtemelen ilk üçünü vs. basarlar. Serileri bitirseler yeni eklemelerine hiç itiraz etmeyeceğim ama gelin görün ki…
En azından gr puanları güzel.
Hocam kitap 550 sayfa. Tamamını birleştirmiş olabilirler. Goodreads’te kitaplar 50-90 sayfa filan görünüyor.
İlk 3 kitapmış.
Düzeltme için teşekkür ederim. Bu formatta belki devamı da gelebilir öyleyse, 3 kitaba sığdırırlar. Devam kitapları daha kalınmış. Yine de güzel bir haber oldu.
Baya ilgimi çekti kitap, alalım bakalım çıkar çıkmaz.
Bu yazarı bilen var mı? Kitap alınır mı?
Bu kitap benim de ilgimi çekti. Konusu hoş duruyor.
Ooo bu kitabın yanına Swamp Thing 3-4 gelirse yarın değmeyin keyfime.
Bir dahaki %50’yi mart ayında yaparlar Malazan 4 beklentileri arttı bende.
Swamp Thing gelirse modum direkt olarak take my money olur
İthaki’nin “klasik” tanımı da kendine has. Şu BKK serisinde öyle kitaplar var ki ne bilimkurgu ne de klasik…
Neyse ki seri toplama işini çoktan bıraktım, bu seriden çıkan gerçek anlamda klasik olup kaliteli bulduğum eserleri alıyorum sadece.
Böyle bir duyum mu var yoksa sadece dilekte mi bulunuyoruz? Ona göre sipariş vericem ya da yarını bekliycem de. Sadece dilekte bulunuyorsak Lucifer ya da The Crow da çıkabilir hayır demem