Koridor Baztán üçlemesini basacakmış. Film serisi de varmış kitapların.
Cilt işinde olayın b.ku çıktı resmen. Aradaki fark uçurum.
İş Bankası bunun sebebini daha önce “ciltsiz baskılar sosyal proje düşüncesiyle minimum kar hedeflenerek satılıyor, ciltli baskılarda ise böyle bir durum yok” şeklinde açıklamıştı diye hatırlıyorum. Yani ciltli baskı aldığınızda aslında ciltsiz baskıları da finanse etmiş oluyorsunuz gibi bir durum söz konusu.
Taht Oyunları’nın grafik romanı da mı varmış?
Edit: Varmış. A Song of Ice and Fire: The Graphic Novels Series by Daniel Abraham
Epsilon 40 yılda tamamlar artık bunu da.
Bu Epsilon şaka mı ya? Vişnenin Cinsiyeti’ne Kirazların Cinsiyeti diye bandrol almışlar. 3. baskı yazmasa yeni kitap sanacaktım.
ilk 4 cildi Akılçelen tarafından çıkmıştı zaten. Toplam 8 cilt varmış. Baştan bir daha toplamam.
Akılçelen büyük boy ve kuşe olarak basmıştı. Epsilon mevcut çizgi romanlarının tamamını küçük boy ve kitap kağıdına basıyor. Bunu da aynı şekilde kötü bir baskı ile çıkaracaklardır diye düşünüyorum.
akılçelenler vardı bende epsilon tamamlarsa akılçelenleri elden çıkarırım. benim için baskı kalitesi serinin tamamlamasından sonra geliyor
Ya cidden hayatımda gördüğüm en kötü kalitedeki Çizgi romanlar olabilir.Sırtını iplik ile tutturmuşlar resmen sayfalar dökülüyordu.
Epsilon asoiaf baskılarını yurtdışındaki ana yayıncı gibi basıyor artık. Kalite olarak tr şartları için çok yakınlar onlara bkz : Yedi Krallık Şövalyelesi, Buz Ejderhası, yeni özel baskılar. Fiyatın pahalılığı pek umurlarında olmaz bence çünkü satıyor her türlü.
Yunanca aslından değil Almanca çeviriden çevrilmiş. Üzücü…
Bu hangi ara çıktı.?
Eksik parça yayınları güzel kitaplar çıkarıyor ama reklam konusunda biraz yetersizler gibi .
Epeyi de yüksek puan almış goodreads’te. İlk kitabı pek önemsememiştim ama bir bakmak lazım. Andy Weir tarzı gerizekalı karakterler yoktur umarım.
Serinin ilk kitabı astronot kadınlar kitabı hugo, nebula ve locus ödülü almış.Yabancı kaynaklarda baya övülen bir seri ,yayınevi ellerine sağlık basıyor ama hiç reklam yapmıyor .Tesadüfen gördüm kitabı .
Son senelerde biraz görünürlük kazandırmak adına yapılan tercihler oluyor ödül takdimlerinde. Aslında anlamlı gayet ve olması da gereken bir şey ama ister istemez içerik ve yorum gözetmeksizin ödüllü diye alamamama sebep oluyor. Biraz daha ünlenmesini beklemiştim ilk kitap için ben de o yüzden. Bakalım, radara aldım. Konusu da güzel, umarım son kitap çok bekletmez. O zaman alacağım çünkü.