Yeni Çıkan Kitaplar - En Yeni Kitap Haberleri

Umarım dediğiniz gibi son kitap için çok bekletmez yayınevi bizi .Güzel bilim kurgu serisi bulmak zor zaten.

2 Beğeni

6 Beğeni

Yapraklar Evi tekrardan basılmış. Liste fiyatı 600 tl olmuş.

12 Beğeni

Kitap yurdu platin üyelere 351 tl.

2 Beğeni

Yeni fiyatlar karşısında ben.

10 Beğeni

Fiyat biraz fazla ama normal kitap boyutundan büyük, özel bir baskı. Kitabın içeriği falan da değişik zaten, internetten bakabilirsiniz.

2 Beğeni
18 Beğeni

Burada hazine paylaşmışsınız ne güzel.

1 Beğeni

İndie ve Dedalus un bağı var mı acaba :thinking: Çevirmenler aynı gözüküyor.

Şu iki öykü kitabını çok ucuz bir kampanyadayken çeviriler/editörlükler çok kötü dediler diye almadığımı hatırlıyorum. Bu yeni baskıları alacaklardan bir yorum güzel olur.

2 Beğeni

Aynısını yazacaktım. İndie toplu öyküler için çok kötü yorumlar vardı. Ahanda Dedalus da çıkarmış dedim ama çevirmenler aynı gözüküyor tüm kitaplarda. Toplu öyküler harici kapaklar da aynı diğer kitaplar için. Bence aynı yayın grubu altında olabilirler.

2 Beğeni

Alastair Reynolds Kitaplarını iki hafta önce aldım bunları görünce üzüldüm .Meğer aynı çevirmenmiş.
Yalnız indie yayınlarının çıkardığı kitaplarda sayfa sayısı azalmış kitap boyutu ise aynı gibi ,acaba yazı puntosunu mu küçülttüler .

1 Beğeni

İndie = Dedalus

Aynı yayın grubu arkadaşlar.

5 Beğeni

Keşif Uzayı’nda ek çevirmen var. Revize edilmiş gibi gözüküyor. İlk kitabı en azından. Ek: Pardon ilk basımda da aynı çevirmenler varmış, benim hatam.

3 Beğeni
5 Beğeni

Etiket fiyatı 1000 TL üzeri olan kitapları en geç 2024’de göreceğiz böyle giderse :smiley:

1 Beğeni

Sahaflardan kurtaracağız deyip sahaf fiyatından ücret belirlemek çok garip olmuş. 1016 sayfa bir kitap yeni çıktı. 250 lira liste fiyatı vardı. Kampanya ile 135 liraya aldım. Bu kitap ise sadece 800 sayfa.

2 Beğeni

Kitapların fiyatını sadece sayfa sayısı belirlemiyor, farklı etkenler giriyor işin içine. Bu kitabın fiyatı beni de üzdü, bu kadar yüksek olacağını düşünmüyordum…

1 Beğeni

Abi bu kapak tasarımları nedir ya? Yeminle görüp görebileceğim en özensiz en kötü kapaklardan. :frowning: Bari çevirisi iyi olsun da alanı memnun etsin.

2 Beğeni

Zima Mavisi ve çevirisi ile ilgili konuyu bilmeyenler varsa şu mesajda çevirmenin tweetleri mevcut.

12 Beğeni

Revelation Space çevirilerindeki problem sadece editör hatası değil malesef. Daha ilk sayfada acaba bu cümleyi nasıl çevirmişler diye karşılaştırdığım cümle hiç çevirilmeyip atlanmıştı.

Bir şekilde ülke yönetiminde olsam yapacağım ilk iş şu telif haklarının tek bir yayınevine verilip, yayınevinin canının istediği at koşturmasının önüne geçmek olurdu.

6 Beğeni