Yeni Çıkan Kitaplar - En Yeni Kitap Haberleri

Dikkatimi çekti bandrol “Gözleri Tanrıya Bakıyordu” olarak alınmış paylaşılan kapakta “Seyrediyordu” yazıyor. Bakalım final kararları ne olacak.

2 Beğeni

@Boneca @Kenan

Keşke 1 sn içinde paylaşsaymışım. Yavaşım yavaş :joy: :joy: :joy: :joy:

3 Beğeni

Bu kitabın adı Gözleri Tanrı’yı Seyrediyordu yazıyor ancak bandrolde Gözleri Tanrı’ya Bakıyordu yazıyor.

Sizce kitap hangi isimle çıkacak.

Bir ihtimal daha var “Gözleri Tanrı’yı İzliyordu” :slight_smile:

4 Beğeni

Peki ya, ‘Gözleri Tanrı’yla Temas Ediyordu’ olursa? :joy:

3 Beğeni

Bir dahaki sefere orada 0 sn yazısını görmek istiyorum :joy:

1 Beğeni

Gözleri Tengri’ye temas ediyordu daha doğru bence.

3 Beğeni

Tam iki gün önce büyük yayınevleri Hüseyin Rahmi öyküleri bassın diye içimden geçirdim, İthaki Katil Buse’yi basıyor. İnşallah orijinal ve sadeleştirilmişi beraber çıkarırlar.

Forumda birisi Artemis Pinhan’dan daha iyi demişti:

Artemis’in Grimm Masalları bende yok maalesef. Dilinin yavan oluşu konusunda hak verebilirim ama, benim beklentim bu yönde değildi zaten.

0001912080001-1

12 Beğeni

Aslında kitap yeni değil baskısı yeni. Daha önce Timaş basıyormuş.

1 Beğeni

Evet hocada söylüyor, devamı da gelecekmiş, “eski kitaplarımı yeniden gözden geçiriyorum, eklemeler yapıyorum, yeniden yazıyorum” diye.

3 Beğeni

“Katil Buse”, “Melek Sanmıştım Şeytanı”, “Gönül Ticareti”, “Çocuğumun Babası”… Hüseyin Rahmi Gürpınar, o hiçbir detayı kaçırmayan, en gizli sevdaları, en derin yaraları görmekte usta gözlerini bu sefer kapalı kapılar ardında, karı kocalar ve metresler, âşıklar üzerinde gezdiriyor. Hüseyin Rahmi’nin sadakatsizleri size gönül ilişkilerinin en mahrem sırlarını vermek üzere bu ciltte bir araya geliyor.

“Ben karımı seviyorum. O da başkasına gönüllü. Bırakayım da büsbütün sevgilisine mi gitsin? Hayır. Öldüreyim de aşkım toprağa mı gömülsün? Hayır. Sevmek hayatın en büyük lezzetidir. Sevgiyi şiddetlendiren kıskançlık bu tadı arttırıyor. Karım bana ihanet cehenneminin alevleri arasında cennetin gül bahçelerini gösteriyor. Cennetin lezzetlerini cehennemin alevleriyle karıştırarak beni öldürüp öldürüp diriltiyor. Ben bu anlatılmaz zevkin alevleri içinde Âşık Kerem gibi tüterek yanıyorum.”

10 Beğeni

Bu Kaptan Amerika roman değil mi? Çizgi roman mı acaba diye düşündüm, ona göre alacağım.

Kapakta Marvel Evreni Romanı yazıyor.

2 Beğeni

Tamamdır teşekkürler. :slight_smile:

2 Beğeni

Hüseyin Rahmi’nin Katil Buse kitabı günümüz Türkçesiyle mi acaba? Bilginiz var mı @alper bey?

Bu durumu bilmiyorum ama bu diziden ben ilk kitabı okumuştum. Kitabı aradım ama evde nereye koyduysam bulamadım. Yanlış hatırlamıyorsam çok fazla eski kelimeler yoktu olanlar için de dipnot kullanmışlardı.

1 Beğeni

Penguen bünyesinde kişisel gelişim kitapları için bir alt marka daha oluşturmuşlar. İlk kitaplar:

1 Beğeni