Yeni Çıkan Kitaplar - En Yeni Kitap Haberleri

14 Beğeni

İş bankasına yetişemeyeceğiz bu gidişle :woozy_face:

1 Beğeni

Jack London mu o :drooling_face:

Sınırdaki Ev’i daha önce İthaki yayınlamıştı, Alfa da mı yayın haklarını almış?

Yazar öldükten 70 sene sonra telif hakları kalkıyor aslında. Yani bu durumda herhangi bir yayın hakkı alınmasına gerek kalmıyor…

İşin garibi şuan siteye girdiğimde bu kitapların çıkmaması. Bandrol sayfasında görünmüyorlar. :thinking: :thinking: :thinking: :thinking:

1 Beğeni

Takvimden bir gün öncesini seçin. Tarihe göre sıralamak için tarih başlığına bir kez tıklayın.

1 Beğeni

Şimdi gördüm. 24.03.2021 tarihine 25 olan tarihleri de eklemişler. Teşekkürler

1 Beğeni

Doğru ama yazarın yayınlanmamış başka hikayeleri varken, piyasada hali hazırda baskısı olan kitabı yayınlamaları bana pazarlama mantığı açısından garip geliyor. Yazarın tüm eserlerini yayınlayacaklarsa , o zaman daha mantıklı olur…

Philippa Gregory basılmaya devam ediyor en azından.

İş Bankası Jack London öykü derlemelerini bölmeye doyamadı. 20-30 sayfalık bir öykü bu yanına başka öyküler de koymuşlardır sanırım. Keşke When Gods Laugh derlemesini orijinal şekliyle bassaydılar.
Sınırdaki Ev’in Alfa’dan çıkmasına sevindim.

1 Beğeni

Yıllardır Hodgson’dan yeni bir kitap bekliyorum. Ama Artemis sağolsun halihazırda güzel bir çevirisi olan kitabını tekrar basıyor yazarın. Hiç çevrilmemiş eserlerinden çevirsene kardeşim. Satmaz diye düşünüyorlar herhalde.

1 Beğeni

Yazarın Sınırdaki Ev ve Diğer Romanları diye bir omnibus baskısı var, acaba bir umut?

2 Beğeni

Keşke olsa ama hiç zannetmiyorum. Korku adına sevindirici olan ise Artemis’in de bu alana girmesi oldu. Umarım devamı gelir. Belki bu sayede daha önce çevrilmemiş eserler de görürüz.

1 Beğeni

Ben de ümitli değilim. Sheridan Le Fanu, Vernon Lee gibi daha pek çok hikayesi basılmamış telifi olmayan yazar varken, telif süresi biter bitmez cilti , kutulu satar diye George Orwell’e hücum eden yayıncıların mantığını, nasıl olsa iyi kötü satıyor diye mantar gibi artan çiğ köfte zincirlerinden farklı görmüyorum. Yayınevleri kendilerini baltalamaktan başka bir şey yapmıyorlar.

1 Beğeni

When Gods Laugh derlemesini orijinal şekliyle Yaba Yayınları “Dönek” ismiyle basmış. Ancak bir öykü eksik basmışlar. Baskısı vs. yok.

2 Beğeni

E. T. A. Hoffman’ın biyografisi gelmiş.

11 Beğeni

15 Beğeni

Harika görünüyor :drooling_face: :heart_eyes:.

1 Beğeni

Ben de çok beğendim, sanırım Leigh Bardugo’nun bütün kitaplarını basacaklar. :heart_eyes: Diğer yayınevlerine örnek olsun gerçekten, yazarın neredeyse bütün kitaplarını art arda çıkardılar. Daha “prestijli” yayınevleri çeviri yetişmiyor, önce hangisini basalım, maliyeti çok diye ağlayadursun. :sweat_smile:

4 Beğeni