Ben de basacaklarını düşünüyorum. Son yıllarda Leigh Bardugo kitaplarında güzel iş çıkardılar. Gerçekten ellerindeki yazarı değerlendirme konusunda örnek olunması gereken bir davranış. Hem karton kapak hem ciltli şekilde bastılar şu ana kadarki tüm kitaplarını.
Ben bir de özel bir baskı bekliyorum hazır dizi çıkacakken o da gelir umarım .
Bu kitabın çıkmasını çok uzun zamandır istiyordum. Sanırım buradaki hikayelerin bir kısmı ya da tamamı Grisha serisinin kitaplarında ek olarak verildi. Ama bu toplu halde ve resimli. Yeter artık alışveriş yapmayacağım diyorum sonra bunlar geliyor
@keltmuzoso Ben de tam ilk kitabı okuyordum bu haberi gördüğümde, iyi denk geldi. Kesinlikle karton kapak ve ciltli kapak gibi alternatif şekillerde yayımlamaları harika.
@Jeeundo Ben kitap almayacağım diye her gün kendime söz veriyorum, 10 dk sonra indirim görüp “bunu da alayım başka almayacağım” diyorum ve plot twist; ertesi gün yine kitap alışverişi yapıyorum.
Bir an “Ninth House” mu acaba diye heyecanlandım ama kısa sürdü Martı keşke Ninth House’a da el atsa.
Martı’nın, Leigh Bardugo’yla ilgili birden fazla sürprizi varmış, yani ümidi kesmemek lazım. Belki de sırada o vardır.
Kesin diğer sürprizlerden biri de The Lives of Saints kitabıdır. Sanırım filmde Leigh’in kendi kitabının yol gösterici olarak gözükeceğinden bahsedilmişti bir yerde.
Ciltli gibi görünen ama ciltli olmayan kitap
Keşke en azından ciltli yapsalardı…
Ciltli değilden kastınız ne acaba @Who_Sametto @MelihAntepli ? Twitter’da görmüştüm bunları. Baya bez cilt gibi duruyor da ben mi yanlış anlıyorum
Evet Ötüken sitesinde de kapak türü “Cialux Ofset” yazıyor. O da cilt beziymiş zaten.
Direkt ‘bez cilt’ yazsalarmış keşke.
Teşekkürler resim için, en azından bez ciltli olmasına sevindim.Ben ince kapak olarak biliyordum keşke düz ciltli olsaydı ama tabi bez ciltte iş görür.
İnternetten baktım ciltsiz yazıyordu
Alfa bekliyorduk ama Everest basmış galiba.
Sonradan ekleme:
Şunu da paylaşayım, Alfa baskı da gelecek. Ocak ayında Alfa sosyal medya hesabından şöyle bir cevap verilmişti.
Link atabilir misin?
Fiyat ve özellikler için diyorsanız onları bu siteden göremiyoruz. (emekkitap.com) Birazdan arasta sitelerinde gözükür kitap.
YKY x yaşında numaralı baskı kitapların yenisi.
Füruzan - Parasız Yatılı - 50 Yaşında (Numaralı Özel Baskı)
Alfa’dan çıkacak olanın çevirmeni Seçkin Erdi olarak gözüküyor.