Yeni Çıkan Kitaplar - En Yeni Kitap Haberleri

5 Beğeni
7 Beğeni
22 Beğeni

9 Beğeni

9 Beğeni

Yky ve Altın Kitaplar yıllardır istikrarlı bir şekilde “En kötü kapakları ben yapacağım.” yarışını sürdürüyorlar. Hangisi kazanacak merakla bekliyorum.

8 Beğeni
10 Beğeni

Olvido Kitap’tan çıkmıştı daha önce. Bilge Çay tarafından Japonca aslından çevirilmiş. Okudum, yeni çeviri için tekrar erinmeden okurum. İnsanlığımı Yitirirken’den bile güzel gelmişti okurken. Dazai seviyorsanız kitabı kaçırmayın bence.

3 Beğeni

Fihrist Burroughs’un tüm külliyatını basacak galiba. Maşallah.

2 Beğeni

Hüseyin Can Erkin’in çevirilerini çok beğeniyorum, genellikle ondan okumayı tercih ediyorum. Ben de habere çok sevindim. :blush:

2 Beğeni

İthaki Japon klasikleri dizisine de dahil edilir mi acaba? Merak ediyorum ama diziyi topladığım için baklerim gibi :grimacing:

2 Beğeni

Müjedemi isterim Saygın Ersin’in Yedi Kartal Efsanesi serisinin son kitabı geliyor. Bandrol alınmış.
2008’den beri gelmesi bekleniyordu ve nihayet sonunda geldi.

14 Beğeni

4 kitap olmayacak mıydı sanki? Yanlış mı anımsıyorum? Öyle veya böyle sonunda serinin sıradaki kitabının çıkıyor olması harika.

4 Beğeni

Yapma hocam yapma atma o zehirli oku. Yanlış hatırlıyorsunuzdur siz. :man_facepalming:t4:
Ben üç kitap olacaktı diye hatırlıyorum aklımda hep öyle kalmış eğer dört kitapsa ayvayı yedik artık bi 15 yıl daha bekleriz. Sevindiğim bir şey var ki Saygın bey Rothfuss’tan daha hızlı yazıyor en azından.

3 Beğeni

:sweat_smile: İki kitap da hazır demişti sanki. Hatta geçtiğimiz yıllarda basılacaklardı. O kadar beklemek zorunda kalmayız umarım :pray:

5 Beğeni

Az önce hayırlı olsun dedim. Bugün yarın matbaadan çıkacakmış.

4 Beğeni

Aman aman hazır olmasına çok sevindim. Tadı damağımda kalan serilerden. İnşallah diğer kitap içinde çok arayı açmazlarda makul bir zamanda son kitap da gelir.

2 Beğeni

İlk 2 kitabı çok beğenmiştim. Çok sevindim :partying_face:
Ben de 4 kitap hatta kitaplar hazır diye biliyorum.

3 Beğeni

Bu millet Taş Kapılar beklemeye alışkın sorun olmaz bence :slight_smile:

3 Beğeni

Hiç okumadım, geçen senelerde devamı gelecek diye de umursamamıştım. Seri tamamlanınca almayı düşünüyorum. Umarım bahsettiğiniz kadar güzeldir. :sweat_smile:

3 Beğeni