Yeni Çıkan Kitaplar - En Yeni Kitap Haberleri

O zaman önce Pir-i Lezzet’i okumalısın diyorum.

6 Beğeni
20 Beğeni

Şükürler olsun allahım! :slight_smile: İki kitap olacak diye biliyorduk tek mi olmuş? Neyse neyse gelsin de okuyalım. Ben de bu arada Zülfikâr’ın Hükmü ve Erbain Fırtınası’nı tekrar okuyayım.
Bu arada Piri Lezzeti sakın açken okuma @Agape. :joy:

5 Beğeni

Off iki kitap birden olursa tadından yenmez işte o zaman. Benimde gelmeden önce bi ara göz gezdirmem lazım. İnsan zamanla unutuyor valla.

2 Beğeni

2020- 2021 gibi, galiba Cumhuriyet kitap da Ünal Aytür’ün Lawrence 'in öykülerinden bir seçki hazırladığı yazılmıştı.

Kitap için bandrol alınmış.

3 Beğeni

Aytur Kazim Taskent’se iyi olur. Zaten Londra Kusatmasi ile oradan James seckisi vardi.

1 Beğeni

Dh lawrence modern klasik olacaktır diğerleri gibi

2 Beğeni

Tesekkurler bilgilendirme icin.

2 Beğeni

Önceden dilimize kazandırılmamış kitapları nitelikli çevirilerle sunan bir yayınevi Yüz Kitap. Uzun bir aradan sonra yeni kitap yayınlıyorlar.

14 Beğeni

İthaki bu haftayı bay mı geçiyor, sahaya hiç kitap sürmedi.

2 Beğeni

Ben de öğlen öyle düşündüm. Haftaya da bayram, yine pas geçerler.

2 Beğeni

İki tane Yabancı kitabı dışında kitap eklemediler sitelerine. Belki bir BKK gelir diye bekliyordum.

2 Beğeni

Ben de öyle. Hatta Octavia E. Butler bekliyorum.

3 Beğeni

4 Beğeni

Ben hala bu kitabı bekliyorum 1 sene oldu hala gelmedi.

1 Beğeni

Hocam İthaki bir liste açıklayıp vaatte bulunuyorsa bunların 3 te 1 ini yapar. Onun için pek beklentiye gitmeyin. 2018 yılında “yakında basacağız” deyip halen basmadıkları kitaplar mevcut.

5 Beğeni

34 Beğeni

Sonunda geliyor Rus bilimkurgusu okumaya bayılıyorum.

1 Beğeni

Amber Yıllıkları geldi sonunda. Yalnız daha fazla değil miydi bu serinin kitap sayısı? Birleştirdiler mi acaba? Öbür türlü gelecek son kitapları asırlar boyu beklemeyelim. 10 kitapmış.

3 Beğeni
  1. kitap eskiden 5 kitabın birleşmiş versiyonuydu.
2 Beğeni