O zaman önce Pir-i Lezzet’i okumalısın diyorum.
Şükürler olsun allahım! İki kitap olacak diye biliyorduk tek mi olmuş? Neyse neyse gelsin de okuyalım. Ben de bu arada Zülfikâr’ın Hükmü ve Erbain Fırtınası’nı tekrar okuyayım.
Bu arada Piri Lezzeti sakın açken okuma @Agape.
Off iki kitap birden olursa tadından yenmez işte o zaman. Benimde gelmeden önce bi ara göz gezdirmem lazım. İnsan zamanla unutuyor valla.
2020- 2021 gibi, galiba Cumhuriyet kitap da Ünal Aytür’ün Lawrence 'in öykülerinden bir seçki hazırladığı yazılmıştı.
Kitap için bandrol alınmış.
Aytur Kazim Taskent’se iyi olur. Zaten Londra Kusatmasi ile oradan James seckisi vardi.
Dh lawrence modern klasik olacaktır diğerleri gibi
Tesekkurler bilgilendirme icin.
Önceden dilimize kazandırılmamış kitapları nitelikli çevirilerle sunan bir yayınevi Yüz Kitap. Uzun bir aradan sonra yeni kitap yayınlıyorlar.
İthaki bu haftayı bay mı geçiyor, sahaya hiç kitap sürmedi.
Ben de öğlen öyle düşündüm. Haftaya da bayram, yine pas geçerler.
İki tane Yabancı kitabı dışında kitap eklemediler sitelerine. Belki bir BKK gelir diye bekliyordum.
Ben de öyle. Hatta Octavia E. Butler bekliyorum.
Ben hala bu kitabı bekliyorum 1 sene oldu hala gelmedi.
Hocam İthaki bir liste açıklayıp vaatte bulunuyorsa bunların 3 te 1 ini yapar. Onun için pek beklentiye gitmeyin. 2018 yılında “yakında basacağız” deyip halen basmadıkları kitaplar mevcut.
Sonunda geliyor Rus bilimkurgusu okumaya bayılıyorum.
Amber Yıllıkları geldi sonunda. Yalnız daha fazla değil miydi bu serinin kitap sayısı? Birleştirdiler mi acaba? Öbür türlü gelecek son kitapları asırlar boyu beklemeyelim. 10 kitapmış.
- kitap eskiden 5 kitabın birleşmiş versiyonuydu.