Gerçi ben ciltli baskıyı beklerim. Karton kapak baskıyı yapmışlardı ama nedense satışa açmadılar. Bilmiyorum ama belki çeviri telifi ya da kapak telifinde bir sorun çıkmış olabilir.
Evet o fotoğrafı Göktürk Ömer’in twitter’ından alıp paylaşmıştım. Nasıl bir durum oluştu orada merak ediyorum aslında. Bandrolü alınmış kitabın bile bu kadar beklemesi normal değilken bir de basıldığı bilinen kitabın halen satışa açılmamış olması çok garip. Dediğiniz gibi bir durum oluşmuş olmalı herhalde.
Ciltli konusunda da katılıyorum size, örneğin Everest baskısı 768 sayfa olmuş bence böyle hacimli ve ayrıca değerli kitaplara cilt yakışır. Maliyeti düşünüyorlarsa özel bir cilt değil sıvama cilt bile kabulüm.
Başkomiseri yanlış yazmasalar daha iyi olacaktı.
Bilerek öyle yazdılar bence.
Eserin çizgi roman türünde olduğunu belirtmek gerekir bu arada.
Merhaba hangi siteden inceliyorsunuz?
Arasta’nın kitap dağıtım sitesi emekkitap.com dan.
20-30 dakika sonrasında arasta siteleri Babil, eganba, odakitap vd. gözüküyor kitaplar.
Everest baskısı çok daha güzel görünüyor, ciltli olsaydı harika olurdu.
Yapı Kredi Yayınları’nı kapak konusunda hep eleştiriyorum. Güzel olana da güzel demezsem hakkına girerim. Fotoğraf seçimi, renk tonu harika olmuş.
31 Mart’ta satışa çıkıyormuş. Etiket fiyatı 65 TL. Bende Oğlak Yayınları baskısı var 976 sayfa. Bu baskı ise 768 sayfa. Punto kaynaklıdır herhalde.
Alfa’yı bekleyeceğim ben.
Alfa değil de Everest’in basması çok iyi olmuş. Bu kitabı Alfa’nın harcaması beni üzerdi. Ciltlisini bassalar ne güzel olur.
Bildiğim kadarıyla Everest Yayınları Alfa’ya ait. O yüzden Alfa basar mı bilmiyorum.
Alfa’dan da çıkacak. Birkaç ay önce kitabın basılmış halinin fotoğrafını bile görmüştük ama hala satışa çıkmadı.
Yukarıda olan mesajlarda yazmıştım. Daha önce @Alladierre paylaşmıştı. Alfa bastı karton kapak olanı geçen yıl satışa açmadı nedense. Ciltli de basacağız dediler bana.
Gözden kaçmış. Şimdi yukarılara çıkınca gördüm Kapakları oldukça hoş duruyor.