Yeni Çıkan Kitaplar - En Yeni Kitap Haberleri

Daha önce paylaşıldı mı bilmiyorum ama Klara and the Sun için bandrol alınmış.

7 Beğeni

Bende de Oğlak Yayınları var ama farklı çevirmenden okumak isterim açıkçası acaba nasıldır çevirmeni?

Çevirmeni hiç tanımıyorum. Baktığım kitap sitesinde çevirmene baktığımda sadece bu kitabı gösteriyor. Başka çevirileri varsa da baktığım sitede olmayabilir.

1 Beğeni

Tellekt yenileri:

Kördüğüm Evrim Ağacı- Yepyeni Bir Yaşam Tarihi - David Quammen

Darwin Hackleniyor: Genetik Mühendislik ve İnsanın Geleceği

Kolektif Kitap yenisi:

Sayılar ve Türümüze Katkıları - Caleb Everett

1 Beğeni

İthaki Yayın Grubuna Nova Kitap eklenmiş. İlk kitaplar bunlar.

2 Beğeni

Bunlar ne? Ne işe yarıyor? İthaki neden bizim zamanımızı boşa harcıyor da beklenen, beklediğimiz kitapları basmıyor?
@alper Bu kitapları gerçekten alıp okuyan var mı? Çok boş beleş kitaplar gibi geliyor bana.

@alper Bu kitabı alıp okuyan bir kişi bir faydasını görüyor mu? Cidden soruyorum. Bu kitabı okuyan içinde ne buluyor?

2 Beğeni

Günümüz dünyasında para bu kitaplarda. Yayınevim olsa bende kişisel gelişim denen “şeylerden” bol bol basardım.

@ali1234512 bunları siz / biz için basmamış. Alt bir yayın evi kurmuş ilgilisine basmış. Dünya sadece sizin ve benim için dönmüyor.

16 Beğeni

Hayatta başarılı olmak için sihirli bir yöntem ya da motto arayanlar için hepsi boş bence ama illa aralarında nadirde olsa iş ve ilişki için birkaç işe yarar ipucu bulan vardır.

5 Beğeni

Biraz da ünlü birilerinin eline tutuşturup reklam yaptığında inanılmaz satış rakamlarına ulaşıyor bu tür kitaplar.

2 Beğeni

Günde 50 litre su iç. Her gün 10.000 dolar biriktir. Her gün yeni bir dile başla ve B2 seviyesine gel. Her gün HAY klasiklerinden 12.38 tanesini bitir. Ve sadece kendine güven!

9 Beğeni

Bunu bilmiyorum. Ben hiç okumadım ama bir öneri yapacak olsam filozofların okunmasını önerirdim. Örneğin Nermi Uygur, Bertrand Russell, İoanna Kuçuradi v.d anlam, mana arayışında olan insan için daha iyi rehberler olabilir.

5 Beğeni

Tüm bunlar için sadece bir tane tılsımlı kitap almanız yeter. Ama unutmamak gerek, herkese tek kitap.

9 Beğeni

Kitabın özel güçleri tükeniyor…

37 Beğeni

Hocam ben tılsımımı bıçakla ikiye bölsem. Yarısını eltime versem olmaz mı?

@alper Google’de aratınca yazar diye çıkıyor. Tolkein mezarında ters dönmese bari.

4 Beğeni

Kitapla aktarılan güç kişiye özel, kim parayı bastırıp aldıysa güç onundur. @alper paylaşmış karı koca bile sayılmıyor, o derece özel.

Şaka bir yana bu tarz kitaplar elden ele çok dolaşıyordu, yazar bu bug ı çözmüş. Takdir ettim.

7 Beğeni

Hayır tılsımı sıcak suda bekletilmiş limonun kabuğuna sirke ve tuz ekledikten sonra tahin pekmez karışımına batırıp Bitcoin’de 10k dolar zarar ettikten sonra tek lokmada yiyerek uygulayabilirsin.

4 Beğeni

Valla biz gülüp eğleniyoruz ama onbinlerce sattı bu kitap. Üstüne "Spirütel danışmanlık"ücretiyle çok güzel getirisi olmuştur.

Keşke İthaki bassaydı bu kitabı, maddi olarak rahatlar fantastik ve bilimkurgu kitaplarını daha rahat yayınlardı.

3 Beğeni

Bu insanlar oy veriyor. :joy:

4 Beğeni

Aslen Stephen R. Covey kitapları Varlık Yayınları’ndan ve Sistem Yayınları’ndan çıkmış olan bir yazar. En çok Etkili İnsanların Yedi Alışkanlığı ve Önemli İşlere Öncelik adlı kitaplarıyla tanınıyor. Zamanında iş dünyasında Hatırı sayılır kişilerden birsiydi. Ama ilişkilerle ilgili ne yazmış olabilir merak ettim😂 Veya ilişkiden kasıt bağlantı anlamında iş ilişkisi mi ?
Yine fazla uzattım ama İş ve kişisel gelişim kitaplarını İthaki’ye karıştırmayıp farklı bir yerden çıkarmaları bence güzel olur. Alper’inde dediği gibi bu tür kitaplar çeşitli zamanlarda gayet iyi satışlar yakalayabiliyorlar.

4 Beğeni