Yeni Çıkan Kitaplar - En Yeni Kitap Haberleri

5 Beğeni
13 Beğeni

@Lorien_archers bu baskıda Nutuk sadeleştirilmemiş hocam. Bunu da alacak kişi göz önünde bulundursun.

Ben bulunabilirse ciltli ya da ciltsiz İBB’nin Nutuk’unu öneririm ama onun da fiyatı biraz arttı.

5 Beğeni

Baskıyı bilmiyordum çok iyi duruyor. Kaynak Yayınları alacaktım fakat vazgeçtim İbb alacağım.
Güncelleme: Aldım.

3 Beğeni

Keyifli okumalar dilerim :slight_smile:

1 Beğeni

Ciltlisinin de böyle resimli, renkli yazılı olduğunu düşürenek ciltli aldım. Teşekkür ediyorum :slight_smile:

2 Beğeni

Aynısı. Sadece ciltli ve kutulu.

1 Beğeni

Pegasus’tan yeni kitap. Victoria E. Schwab’ın bir romanı.

Goodreads linki: The Invisible Life of Addie LaRue by V.E. Schwab | Goodreads

6 Beğeni

Daha eski bastıkları seriyi tamamlamadan neden yenisini çıkarılar ki anlamıyorum bir türlü. :person_facepalming:t4:
Sihrin tonları serisinin hala son kitabı basılmadı.
Ayrıca Kızıl İsyan serisinin son kitabı Karanlık Çağ için de bandrol alınmıştı, neredeyse 1 ay oluyor ama hala daha ses seda yok o kitaptan.

5 Beğeni

Teşekkürler tekrar. 20202020

2 Beğeni

Bu kitabı merak ediyordum, raflara düşünce alacağım. Hem Victoria Schwab’ın kitapları güzeldir, severim.
Karanlık Çağ için de bandrol aldılar ne zaman çıkacaklar acaba bir bilgisi olan var mı?
Bu arada ben bunu iyiyiye yoruyorum, pegasus bayağıdır fantastik kitap basmıyordu. Umarım yarım kalan serileri de tamamlar. Daha Vahşi’nin ikinci kitabı var, Sihrin tonları var… Var da var! Hadi bakalım.

5 Beğeni

Bunlar Hyperion’u daha basmayacaklar herhalde. Unuttular tamamen.

2 Beğeni

Nevernight ve Hyperion devamını getirsinler yeter. Bir de Witcher son kitap. Başka beklediğim bir şey yok Pegasus’dan.

2 Beğeni

Bu Witcher son kitap niye çıkmıyor bilen var mı :slight_smile:

2 Beğeni

Ketebe Bilim Serisi yeni kitap.

13 Beğeni

17 Beğeni

Yoda değil mi o :slight_smile: İkinci resimdeki.

7 Beğeni
4 Beğeni

Ernest Hemingway’in torunundan biyografi kitabı…

1 Beğeni

Selamlar, bu baskıyı son Tüyap istanbul’da aldım. Ciddi anlamda emek var. Epey ağır olmuş taşırken zorluk yaşadım dersem yalan olmaz. Ayrıca fiyatı o baskıya göre bedava gibi. Tavsiye ederim.

1 Beğeni