Yeni Çıkan Kitaplar - En Yeni Kitap Haberleri

Umalım da okuyanlar en azından kişisel olarak “gelişsinler”.

1 Beğeni

Amin :joy::joy: İnşallah… :face_with_hand_over_mouth:

Kötülemek ya da yargılamak istemiyorum. Bu tür kişisel kitaplara düşkün olanları gözlemliyorum, bilgi ve zevkten ziyade bir “hikmet” bulmak için okuyorlar. Kur’an gibi her şeyin bilgisinin olduğu bir kitap arıyorlar. Bir kitap okuyayım hayatım değişsin, her şeyi öğreneyim. Kültürümüz ve eğitim sistemimizle ilgili bir sorun sanıyorum. Hayalgücü de yüksek oluyor bu kişilerin. Bir tanesi iyi bir insan olursa öldükten sonra tekrar dünyaya geleceğini ve anime türü güçleri olacağına inanıyordu. Ne diyeceğimi bilemedim. Anlam arayışı için kişisel gelişim yerine felsefe önerince “onlar çok uçuk kaçık, çok ağır” gibi sözler işittim. Önerdiğim uçuk ve ağır kitap Seneca’nın Ahlak Mektupları’ydı.

5 Beğeni

Süper kahraman olarak yeniden doğma fikri güzelmiş beğendim.
Hocam bu insanlara karşı yapılabilecek en mantıklı iş onlarla arkadaşlığı kesmektir.

1 Beğeni

En acısı benim için de budur :clap::clap:

2 Beğeni

İnsanlar inanmış buna ciddi ciddi… En alttaki yorumun dünyadan bihabersizliğine bakın bir de. “İnternet sitelerinde daha uygun sahtecilik olmasın” demiş. Belli ki internetten kitap alıp okuma gibi bir durumu olmamış daha önce. Hoş kütüphaneden alıp okuduğunu da sanmıyorum ya :sweat_smile:.

22 Beğeni

Nitelikli dolandırıcılıktan başka bir şey olamaz. Cidden buna izin veriliyor olması bambaşka bir saçmalık. Ülke tam bir freakshow*.

10 Beğeni

Tuğçe Hanım’ın yazdıklarını gören denetmenlerin gözleri kanıyor. :joy: Kadının ne yazdığıyla asla ilgilenmiyorum ama bir yazar nasıl böyle yazar ki.Verilmicek nedir ya.

5 Beğeni

Arkadaşlar burası yeni kitap haberi, bu konuşma için yeni konu açıp konuşabilirsiniz.

4 Beğeni

Yazık bu insanlara, konuşmalardan dolayı midem bulandı.

2 Beğeni

Bu tarz kişisel gelişim kitaplarında harbiden çok başarılı ve insanın hayatını değiştiren dayanağı bilime, bilinçaltına dayanan kitaplarda var, prim yapmak için yazılmış olanlarda. Kişisel gelişim günümüzde bir bilim dalı artık. Ama yukarıdaki kitap resmen insanları dolandırmak için yazılanlardan.

2 Beğeni

Kişisel Gelişim kitapları hakkındaki sohbetinize daha uygun bir konuda devam etmenizi rica ediyorum arkadaşlar. :slight_smile:

10 Beğeni

Türkiye İş Bankası Modern Klasikler yenilerden haber var mı? Teşekkürler. :see_no_evil:

Bu iki kitap daha önce Martı Yayınları tarafından yayımlanmıştı.

Masumiyet İçin Savaş bağımsız.

Gölgesizlerin Tutkulu Dansı ise Karanlığın Ayak İzleri’nin devamı. Seri Tavistock Ailesi olarak geçiyor.

3 Beğeni

Poyabir’den toplu 2.öykü kitabı.

4 Beğeni

Kapak bana The Godfather’ın amblemini anımsattı.

1.öyküyü forumdan okumuş arkadaşlar var mı? Güzelse bakarım bu öykülere. (1.öykünün ismi nedir? Bulamadım :sweat_smile: )

1 Beğeni

Doğan Egmont’tan beklenmeyecek kitaplar. Yavaş yavaş karanlık tarafa geçiyorlar. :sweat_smile:

1 Beğeni

so overrated

3 Beğeni

Pierce Brown’ın Dark Age kitabı en son baskıya gidiyordu denmişti yukarılarda bir yerlerde, gören duyan var mı acaba? Belki de @Everfever bey biliyor olabilir.
Bir de Apollon’un Görevleri’nin 5. kitabının durumunu merak ediyorum ama Doğan Egmont ve Dex farklı tarz kitaplar basıyor sanırım. Bilen varsa ve beni aydınlatabilirse memnun olurum. :slight_smile:
Sorularım bu kadardı, gidiyorum. :joy:

3 Beğeni

8 Beğeni