Yeni Çıkan Kitaplar - En Yeni Kitap Haberleri

Kısa tarih serileri tuttu gerçekten. Say, Yeditepe, Alfa derken Kronik de girmiş bu işe.

2 Beğeni

Keyifli okumalar dilerim :blush:

2 Beğeni
10 Beğeni

Yüzde 50 kampanyasına denk getirip bu kitabı kaçırmamak lazım. Baskısı bitince yeni baskıları karton kapak yapma alışkanlığı var YKY’nin

10 Beğeni

Yeni Faruk Duman kitabı geliyor, güzel :partying_face:

2 Beğeni

Ben de bir köşeye not ettim, %50 indirimi bekleceğiz artık. Fiyatı görünce başta ürkmedim değil, ancak hem ciltli oluşunu hem de boyutlarını düşünürsek alınabilecek bir kitap gibi duruyor.

2 Beğeni

Faruk Duman okumadım hiç. Okuması zor bir yazar mı? Üslubu nasıl?

2 Beğeni

Hayır değil. Ben çok keyif alıyorum okurken. İncir Tarihi kitabı ile tanıştım ben, İncir Tarihi kitabında üslubu biraz farklı hatırladığım kadarıyla uydurmalı bazı kelimeler vardı içinde. Siz de İncir Tarihi kitabıyla başlayabilirsiniz. Sonra yazarı beğenirseniz harika bir seri olan Sus Barbatus! 'a geçersiniz :slightly_smiling_face:

3 Beğeni

Hasan Ali Toptaş kitaplarını Parantez yayıncılık isimli bir yayınevi yayınlamış. Yayınevi hakkında pek bir bilgi bulamadım. Bukowski dışında pek kitapları da yok galiba.

Bukowski olunca aklıma Leman geldi, onlarla bağlantılı bir yayınevi mi acaba?

2

4 Beğeni

Yayıncılar Birliği eski başkanı Metin Celal’in yayınevi. Leman’la da ahbapligi vardı ama bildiğim kadarıyla maddi bir ortaklık/bağlantı vs yoktu.

4 Beğeni

Tanitim gorsellerinde bile ciltler ezik. Kara komedi.

6 Beğeni

Kapağı çok beğendim.

11 Beğeni
  • Adnan Özyalçıner
  • Nahid Sırrı Örik

Toplu Öyküler. Muhtemelen yarın alfakitap satışa açar. Fiyatlar liste fiyatı.

alfa

8 Beğeni

Kidega’da biraz daha uygun alırız sanırım bunları Oldubil indirimiyle beraber. :slight_smile:

2 Beğeni

Opera Anlık Görüntü_2023-06-12_111927_twitter.com

Armağan Çağlayan gibi biraz sabırsızlandım ben de galiba. :slight_smile: Doğru aslında Kidega bekleyelim.

Rilke çevirmeni kim acaba? Cem’in 67 öyküden oluşan Kamuran Şipal Bütün Öyküler çevirisi kitaplığımda var ama “Toplu Öyküler” dediklerine göre Everest’de daha çok öykü olacak galiba.

3 Beğeni

Fiyatlar fena artmış maalesef seriyi şimdiye kadar aldım ama artık devam eder miyim bilemiyorum :frowning:

2 Beğeni

Bence Everest’in bu Toplu Öyküler ve Toplu Şiirler’i seri olarak düşünmemek lazım. Sevdiklerimizi - beğendiklerimizi dönüp dolaşıp okuduğumuz veya okumak istediklerimizi alsak yeterli.

Örneğin Johann Peter Hebel’i ben almayacaktım. Yüzde 50 indirim sepet kodu - oldubil indirimi nedeniyle fiyatı çok uygun olmuştu , Ben de kargo parası vermek yerine sepet tamamlayayım diye almıştım. Öykülerini pek sevmem, normal de almazdım.

3 Beğeni

Pegasus, Withcer son kitap için bandrol almış.

22 Beğeni

Keşke çevirmen ve cilt kalitesi de Cem yayınevi kadar yüksek olsa. Everest’in ciltlileri durduğu yerde eriyor…

3 Beğeni

Fiyatlar dehşet artmış ya. İthaki de fena yapıştırmış zammı. İyiki de Vakıf’ı ve Üç Cisim Problemi’ni almışım.

4 Beğeni