Devleti-aliyye serisi kaç kitap? ben 4 kitap olarak biliyordum.
Nerede Dark Age lütfen söyleyin
Beyaz Zambaklar Ülkesinde bir seriye dahil olmayacak herhalde tam anlamadım.
Modern Klasikler’in yeni sert kapaklıları bugün çıkmalıydı ama bir haber yok.
Aynen Yıldız Tozu geliyor.
Yarın satışta diye biliyorum.
Harika, uzun zamandır baskısı yoktu.
Aynı çeviriyle gelmese keşke de. Gelir kesin.
Teşekkür ederim. 20krk
Maurice Druon’un The Accursed Kings serisi çevriliyor mu? Bilgisi olan var mı?
Bilgi kesin olmamakla birlikte Harry Potter ve Zümrüdüanka Yoldaşlığı resimli özel baskı 2021 yılının sonlarına doğru bir aksilik olmazsa çıkabilirmiş, genelde resimli baskılar arası 2 yıl, kuvvetle muhtemel 2023 yılında da Melez Prens’in resimli özel baskısını görebiliriz.Tabi ülkemiz için her kitaba kafadan 1-2 yıl daha eklemek daha makul.Ateş Kadehi’nin resimli baskısının Türkçe şekilde çıkması epey uzun sürmüştü…
Bu hızla resimli seri 2030’a kadar bitmiş olur.
Keşke YKY bir sürpriz yapsa ve Harry Potter serisini tekrar ciltli şekilde bassa…
Eğer eski kapaklarla basılırsa şahane olur, aşığım o eski kapaklara. Bana okuma sevgisini kazandıran serinin sabah akşam gördüğüm kapaklarıydı benim için, her incelediğimde farklı bir detay fark eder bakmaya doyamazdım o kapaklara. Şimdiki normal baskının kapakları o kadar saçma görünüyorlar ki wattpad kitaplarına bile yakışmazlar bence. Bu büyük ciltli seriyle o kapak kalitesine biraz yaklaştılar sanki ama eski kapakların yeri bende ayrı.
Ben yılda 1 yeni özel baskı çıkıyor diye hatırlıyorum ama 4. cildin çıkması uzun zaman aldı. Serinin yarısında süre ile ilgili karar değişikliği mi oldu acaba bir bilginiz var mı?
Şimdiki kapaklar tam “çocuk kitabı” gibi duruyor, dediğiniz gibi ciltli baskılardaki kapak çok daha güzel…
Normal durumda dediğiniz gibi birer yıl arayla çıkıyordu, Ateş Kadehi 2 yıl arayla çıktı, Zümrüdüanka Yoldaşlığı yıl sonu çıkarsa yine 2 yıl arayla çıkmış olacak ki bence yine makul çünkü serinin en kalın kitabı kendisi, sanırım seri ilerledikçe artan detaylar süreyi biraz daha uzatıyor.
@Hayalperest0 Bu haber sana gelsin, Harry Potter ve Sırlar Odası MinaLima Edition baskısı ekim ayında çıkıyor, ön siparişe açılmış.
İş Kültür Yenileri
Muhteşem olmuş kapak Benim hesapta da biraz vardı bakiye neye harcasam diyordum tam da. Buldum şimdi alacak bir şey