Benim bildiğim Kinyas ve Kayra’nın Doğan’dan çıkan 4 versiyonu var. Biri normal üçü özel baskı diye geçen. Bu kapağa sahip 2 versiyon var. Biri büyük kutulu biri normal boy. Kutulu baskı numaralandırılmış baskıydı ve zaten bu fiyata satılması imkansız. Bu kapağın normal baskısı ise ciltli değil karton kapaktı. Normal kitap boyutunda çıkan ciltli kapağın ise kapağında sinek resimleri vardı ve maalesef elimde olmayan tek baskı o.
Bu ilandaki ciltli olduğu söylenen versiyonu çözemedim açıkçası.
Emin değilim ama şöyle bir tahminim var. O kutulu sert kapak olanın, kutusunu çıkarıp normal boy sert kapak yeni baskı yaptılar diye.
Bu kutulu olan özel baskıdan 518 adet basılmıştı. Her birisi imzalı. Ayrıca kapakta bir cümle var ve bu 518 cümle birleşince bir hikaye çıkıyor ortaya.
Muhtemelen o 518 baskı bitti ve yeni 518 basıldı. Ama @Erdo nun dediği gibi bu fiyata imkansız. Ya da bir ihtimal yanlış ürün girdiler.
Tabii senin dediğin gibi, imzasız ve cümlesiz ciltli (kapaksız) edisyonu da olabilir.
Kitapyurdu da baskı tarihini düzenleyerek eski baskıyı satışa açmış.
Yayın Tarihi: 22.06.2023
@Everfever Kemal bey bu baskı hakkında bilginiz var mı?
Yani alasım var bunu ama ne gelecek bilemiyorum. Kutulu versiyon bu fiyatlara imkansız. Yıllar önce bi ton indirimle 200 tl civarına almıştım.
Bu baskı hakkında kesin bir bilgim yok. Ama kutulu ve numaralı değil. O kadarını biliyorum.
16,5 x 23 cm ölçülerinde ciltli bir baskı olmuş anladığım kadarıyla. Kutulu veya sınırlı baskı değil. 2000 adet yazıyor.
Milli İstihbarat Teşkilatı (1826-2023) iki gün içinde birçok online platformda çok satanlar listesine girdi. İlginiz için teşekkürler! Merak edenler, kitapla ilgili daha fazla bilgiyi videoda bulabilir:
https://twitter.com/polatsafi_/status/1672308588776136717?t=7juPgK3Y8_TnjWPmpmTEaQ&s=19
Dedalus’un Olaf’ları kime nasıl çevirttiğini bir araştırmak lazım. Çevirmen olarak ismini verdiği Derin P. Lokman adını aratınca tek bir sonuç çıkmıyor.
Nemesis’in yeni Michael Connelly polisiyesi Örümcek Kuşu yakında raflarda olacakmış.
Tekrar belirteyim, Nemesis’in Connelly romanlarındaki yeni kapak stilini hiç beğenmiyorum. Çok basit bir tasarım. Son zamanlarda yaygınlaştı böyle basit tasarımlar. Eski kapaklarda tam anlamıyla polisiye havası vardı.
Yeni kitabım ilk olarak kitapyurdu sitesinde satışa açıldı. İlerleyen günlerde diğer sitelere de eklenecektir. Felanties Serisi ile ilgilenenler için evrene dair kısa bir macera olduğu kadar seriye giriş yapmak isteyenler için de başlangıç kitabı niteliğinde.